Убит българин в Париж и още последни новини от атентата

0
355

И днес Париж продължава да тръпне в ужас, два дни след адския атентат, а от български ТВ журналисти научихме последните новини

От Външно министерство потвърдиха информацията, че е убит българин на 37 години – Себастиян Проази, който има двойно гражданство – френско и българско.

Журналистът от Нова ТВ Николай Дойнов ни уведоми, че полицията е открила 2 калашника в лек автомобил, паркиран наблизо до мястото на атентата.

Ники Дойнов се срещнал с Ирина Бокова – генерален директор на ЮНЕСКО и искал да проведе интервю с нея, но към момента г-жа Бокова е ангажирана със служебни дела и това интервю засега ще се проведе късно днес или утре.

Журналистът Светослав Иванов от bTV също е в Париж.Светльо Иванов се срещна с българина Владимир Костов – журналист, избягал преди 30 години в Париж, за да се спаси от преследвания на комунистическата власт.

parij
Зверският атентат в Париж потресе света

Преди много години Владимир Костов преживява личен атентат. Той бил прострелян по същия начин като покойния Георги Марков, но извадил късмет, защото капсулата с отрова не се разтворила в тялото му и той оживял.

След зверския атентат Папата казва, че Третата световна война е започнала.

Владимир Костов вижда нещата по друг начин – Третата световна война не е започнала, но се приближаваме към нея.

Париж ще забрави за този атентат, ще се отърси о ужаса, но ще очаква следващия – това е страшната драма.

Очакваме още информация от първа ръка в следващите ТВ включвания.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.