Люси Прингъл разгадава мистерията на житните кръгове

0
597

Житните кръгове са една от най-значимите загадки на човечеството. Учени от целия свят разгадават техните послания и търсят информацията, която е закодирана

jitni-kragove
Проф. Филипов разгадава загадката на житните кръгове

Повод да говорим за житните кръгове са коментарите, които изтъкнатият проф. Лъчезар Филипов направи преди време в предаването “Въпрос на гледна точка”.

Докато обясняваше по какъв начин вероятно тези житни кръгове са били направени, зрителите научихме няколко нови неща, за които до сега не беше правен коментар.

1. Когато преди доста години са появили първите житни кръгове, направени от извънземни, има хора от Земята, които решили да ги копират. Но както често се случва, копието е по-фалшиво от оригинала.

Проф. Филипов снощи каза, че житните класове, които са били наведени от извънземните на принципа на някаква специална технология, която попарва техните стъбла, но в никакъв случай не ги унищожава.Макар и полегнали, тези стръкове пшеница продължават да нарастват и раждат жито.

Житните кръгове правени от земляните са брутално отъпкани и след няколко дни те изсъхват.

2. До сега считахме, че извънземните изпращат послания до земляните чрез тези житни кръгове, но сега разбираме, че информацията не ни касае, а това е някакъв начин за кореспонденция на извънземни с други извънземни.

Например, преди 2012 г. се появили житни кръгове във формата на глава на представител от расата на маите или ацтеките.

jitni-kragove-lusi
Люси Прингъл ще разговаря с проф. Филипов за житните кръгове

Тълкуванията бяха, че предсказанията на маите ще се сбъднат и в края на 2012 г. ще настъпи Апокалипсис. Извънземните ни предупреждават.

Краят на 2012 г. отмина отдавна, вече се намираме във високосната 2020 г.

Глобален унищожителен Апокалипсис не се случи, независимо, че целият свят се бунтува, защото ескалираха редица наболели проблеми.

3. Житните кръгове са силно енергизирани.

За тази изключително силна енергия говори и британката Люси Прингъл, която е автор на книги за житните кръгове.

Проф. Лъчезар Филипов ще се срещне скоро с Люси Прингъл и ще обсъдят подробно тези въпроси.

После той ще ни разкаже какво е научил в някое от предаванията в края на месец ноември.

Онова, което Люси Прингъл знае за енергията на житните кръгове няма нищо общо с многото секти, които обикалят около тях и мамят хората, че са посветени или са получили някакви прозрения.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.