Седмичният хороскоп на Алена (II част)

0
358

Спазвайте съветите, за да избегнете неприятности

Научете какво се задава за всяка една от зодиите през настоящата седмица според хороскопа на Алена.

Алена съветва Везните да не пренебрегват с лека ръка необходимостта си от почивка и сън. Време е да намалите малко темпото.
Не проваляйте хубаво преживяване заради склонността ви да акцентирате върху негативната страна на нещата.

Тази седмица съдбата определено ще е на страната на Скорпионите. Има голяма вероятност да спечелите от лотария или някакъв друг вид хазартна игра. Предстои ви ново запознанство, което ще ви донесе много приятни емоции.
Въздържайте се от опити за манипулация и обвинения.

Време е Стрелците да покажат своя професионализъм. Седмицата ви ще премине спокойно, а в края ще сте доволни от свършената работа.



Спазвайте съветите, за да избегнете неприятности
Спазвайте съветите, за да избегнете неприятности

Навлизате в ползотворен финансов период, в който ще можете да разширите дейността си. В личния си живот е добре да сдържате емоциите си, за да избегнете проблеми.

Алена посочва, че представителите на Козирог трябва да отделят повече време на любимия си човек. Има вероятност да се появят някои дребни пречки в работата ви, но няма да ви попречат сериозно. Прекарвайте повече време в компанията на близките си хора, за да върнете душевното си равновесие.

На Водолеите ще се наложи да проявят повече творчество на работното си място. Не отлагайте решаването на служебни и битови въпроси. Във вторник и сряда ще можете да разгърнете изцяло творческите си способности и ще проявите по-голяма оригиналност на работното си място.

Риби, не отлагайте, а направете романтичен жест на половинката си. На работното място проверявайте щателно всичко, което правите. За да избегнете възникването на проблеми, ще трябва да спазите обещанията, които сте дали. Не се поддавайте на авантюри, ако сте обвързани, тъй като можете да си създадете сериозни проблеми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.