Екшъните в Париж продължават и днес

0
268

Париж отново е на щрек, защото тази сутрин полицията откри местонахождението на терористите, които избиха толкова невинни хора

Двама от атентаторите вече са ликвидирани. Те са участвали в атентата от петък 13.

Има ранен полицай и един случаен гражданин е убит.

В апартамента са барикадирани един или двама терористи.

Полицията успя да залови трима живи терористи, които вече са подложени на разпити.



Полицията в Париж смята, че групата терористи е наброявала повече от 10 души, съобщи специалният репортер на Би Ти Ви в Париж.

Един или двама от терористите все още  са  барикадирани в жилищна сграда в парижкото предградие Сен Дени. Жителите на предградието са 100 000 човека и днес те няма да излизат от своите домове, докато групата терористи, които са се барикадирали там не бъде унищожена или те не бъдат арестувани живи.

Всички обществени сгради в Сен Дени – магазини, училища, административни и банкови институции, ще бъдат затворени, защото  от 04:30 ч. тази сутрин спецполицаи обградиха предградието и водят преговори с терористите.

sen-deni
Сен Дени днес е в центъра на световните медии – още малко и цялата група терористи ще бъде напълно разбита

Сред терористите е открит и мозъкът на атентатите в Париж и в Европа 28-годишният Абделхамид Абдул,  роден в Белгия, който е причина за гибелта на хиляди невинни жертви на Ислямска държава.

Полицията до момента не дава информация дали той е сред убитите, задържаните трима или сред барикадираните в апартамента.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.