Магическата дарба, с която ви е дарила рождената дата

0
364

Проверете къде се крие вашата сила

Нумеролозите са категорични, че всичко е заложено в числата от датата ви на раждане. Те не само разкриват дарбата ни, а магическите способности.

За да разберете с каква дарба ви е дарила датата на раждане, е необходимо да съберете датата, месеца и годината, в която сте родени до получаването на едноцифрено число.
Сега идва ред да проверите с каква дарба сте надарени от съдбата. Ето ги и числата:

1
Силната воля, която притежавате ви помага да контролирате хората около вас. Скритата ви дарба е в силата да убеждавате околните.

Проверете къде се крие вашата сила
Проверете къде се крие вашата сила

2
Рядко срещани състрадателни хора. Дарбата се крие в ръцете ви и трябва да бъде използвана, за да успокоявате другите хора.



3
Родени сте под щастлива звезда и сте истински галеници на съдбата. Вашата дарба е в мислите ви, тъй като почти всичко онова, което си пожелаете се сбъдва.

4
Изключително рационални и стабилни хора. Вашата дарба е мощната енергийна защита и именно тя ви пази от злини.

5
Вашата дарба се крие в силно развитата ви интуиция. Можете да предвиждате бъдещето с голяма точност, така че се вслушвайте в предчувствията си.

6
Вашето най-силно оръжие са емоциите, тъй като можете да долавяте чувствата на околните и по този начин да четете мислите им.

7
Вашата дарба е скрита в пророческите ви сънища. Ако успявате да ги разтълкувате вярно, можете да се избавите от редица проблеми.

8
Вие сте изключително презпазливи. Съдбата ви е дарила с дарбата да разпознавате кога хората ви лъжат и кога казват истината.

9
Вие сте творческа личност. Освен това притежавате рядко срещата дарба да общувате с хората, които са си отишли от този свят и макар и несъзнателно да получавате информация от тях, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.