Биляна Йотовска и Слави Горанчовски подкрепиха благородната кауза, а вие?!

0
413

Чаровните Биляна Йотовска и Слави Горанчовски, които впечатлиха света с хармоничните си тела, подкрепиха една изключително благородна кауза

През 2012 г. Holiday Heroes започна да помага на българите, които се намират в неравностойно положение, да могат да посрещнат като всички нормални хора светлите празници.

С даренията,  които Holiday Heroes прави и с помощта на благотворителните кампании, бяха раздадени хранителни продукти, с които хората в неравностойно положение можеха да подредят една наистина празнична трапеза.

Сред ощастливените са възрастни хора, самотни майки, хора с увреждания, домове за социални грижи.

След първата успешна кампания от 2012 г., от Holiday Heroes са си поставили амбициозната цел да направят щастливи все повече хора.



biljana-jotovska
Биляна Йотовска подкрепи

И през изминалите две години това се случи.

Тази година кампанията на Holiday Heroes е подкрепена от трима елитни български спортисти – Биляна Йотовска, Сани Жекова и Слави Горанчовски.

Всички можем да последваме примера на нашите шампиони и да пуснем SMS-и с текст DMS GEROI на 17777.  Всеки от нас ще дари по 1 лв. Но хиляди българи по 1 лев, сумата се превръща в огромна.

 

 

 

 

slavi
Слави Горанчовски подкрепи

Колкото повече българи се присъединят към благородната кауза, толкова повече нещастни българи ще посрещнат Коледа и Нова година сити и щастливи.

 

 

 

 

 

 

 

sani
Сани Жекова подкрепи благородната кауза – и вие го направете

Повече информация можете да получите и от сайта   www.holidayheroes.bg.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.