Ето как можем да изтрием вече изпратени съобщения във Facebook!

0
661

Тази изключително полезна опция се налага да се знае от всички потребители на Facebook

Всеки ден потребителите на най-голямата световна социална мрежа разменят милиони съобщения, коментари, лайкове, споделяния на постове, снимки, музика и текстове. Но колко пъти сме съжалявали за съобщение, което вече сме изпратили.

Дали защото сме действали импулсивно, дали защото е въпрос на грешка, но понякога просто не е трябвало да изпратим съответното съобщение. И тук, във Facebook, за разлика от Skype например, където имаме възможност да се върнем и да коригираме старо съобщение, нямаме подобна опция.

Колкото и да търсим възможности, до този момент не беше известен начин, по който да изтрием грешно съобщение.

Днес обаче, ще ви дадем една страхотна идея, чрез която да излезете от деликатната ситуация, в която сте изпаднали, изпращайки неподходящо, грешно или импулсивно съобщение. Има обаче едно важно условие, което трябва да е изпълнено, за да можем да реагираме и ние.



Важно е човекът, който е получател на писмото, да не го е прочел и върху него да липсва надписът, който удостоверява това, а именно думата “seen”.

facebook
Тази информация за Facebook е изключително полезна

Ако това условие във Facebook е изпълнено, то вие трябва да преминете към действие, включващо деактивиране на вашия профил за период от поне 3 часа. След това можете обратно да го активирате.

Ако за подобен период вие не сте били активен абонат на Facebook, то системата автоматично ще изтрие грешното съобщение от кутията на получателя му.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.