Линиите на ръката показват колко богат ще бъде човек

0
1413

От линиите на ръката можем да получим много важна информация за живота и съдбата на един човек, ако умеем да разчитаме въпросните линии

Линиите на ръката разкриват вашето богатство

Науката, която разкрива значението на линиите на ръката се нарича хиромантия.

Това е древна наука, която била позната преди много векове, наред с астрологията, френологията (наука за чертите на лицето), нумерологията.

Хора, преминали обучение, са в състояние да разтълкуват написаното по дланите на ръцете и да предскажат как ще протече животът на един човек, защото човешката съдба е предварително предопределена.

И точно тази предопределеност е закодирана по човешкото тяло.Богатството на един човек също е “изобразено” върху дланта на ръката чрез линии, които образуват триъгълници.

Единият триъгълник се образува между линията на съдбата и линията на мозъка.

Вторият триъгълник се образува между линията на сърцето и хълмът пред безименния пръст.

Разгледайте снимката, а след това и вашата длан.

Колкото по-ясно очертани са тези триъгълници и по-големи като площ, толкова по-богати ще бъдете.

 

raka-linii
Линиите на ръката образуват триъгълници, които показват колко богати ще бъдете

Богатството може да означава няколко неща.

Ще разполагате с много средства, защото сте наследили някакво богатство от вашето семейство. Ще имате пари, защото сте умни и кадърни хора, които са успели да попаднат на работно място, което е добре платено (защото има умни хора, които не могат заемат високо платена длъжност по различни субективни причини).

Разполагате с много средства, защото вашият съпруг, например, печели много добре.  Занимава се с печеливш бизнес, работи в чужбина, заема висок управленски пост и други. А на вас може да не ви се налага да работите или да работите за малка заплата. Но ще харчите в пъти повече от размера на вашите доходи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.