Защо родните ВИП-ове се редят на опашка при Алена?

0
190

Алена вече е натрупала солидни пачки от прогнозите си

Голяма част от родните ВИП-ове се редят на опашка при астроложката Алена.

Оказва се, че астрологията е доста доходоносен бизнес за Алена, която вече е натрупала милиони от прогнозите си.
Запознати твърдят, че изготвянето на годишна бизнес прогноза само за една рождена дата възлиза на „скромната сума” от 4 хиляди лева.

Въпреки това желаещи не липсват, в резултат на което Алена е натрупала солидни пачки.
Тя е най-скъпо платената сред родните нумеролози и астролози. При нея на опашки се редят както магистрати и видни бизнесмени, така и голяма част от политическия ни елит.
За разлика от останалите астролози и нумеролози, сумата, която трябва да се плати при Алена за изготвянето на прогноза е твърда.

Алена вече е натрупала солидни пачки от прогнозите си
Алена вече е натрупала солидни пачки от прогнозите си

Тарифата й е 4 бона за прогноза. Не може обаче да се отрече, че астроложката е затрупана с работа. Твърди се, че Алена припечелва по 50 хиляди лева на месец от вярващите в прогнозите й.
Освен това тя си докарва доста солидни доходи и от книжките с астропрогнозди, които заливат пазара в огромни тиражи и се радват на сериозен интерес.Изявите на Алена от екрана на Би Ти Ви също не са благотворителни и й носят сериозни доходи.
Тези, които не могат да си позволят да платят за услугите й се доверяват на гаданията на някоя тъмнокожа врачка, скитореща по улиците в търсене на поредната си жертва, пише razkritia.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.