Страстите в Биг Брадър Ол Старс се нажежават

0
213

Въпрос на време е зрителите да станат свидетели на пикантни сцени

Под покрива на Биг Брадър Ол Старс става все по-горещо и по всичко личи, че този път зрителите ще станат свидетели на интимна близост.

Може би вече сте наясно кои ще са главните герои в любовната афера на Биг Брадър Ол Старс. За онези, които не знаят, ще кажем, че за момента потенциалните герои са трима. Става въпрос за Боби, Соня Колтуклиева и Йоана.

Както сами забелязвате, представителят на силния пол в тройката е само един. Това навежда зрителите на ВИП Брадър на мисълта, че не е изключено Боби да ощастливи и двете дами, знаейки , че за него не е проблем да прескача от цвят на цвят.

Въпрос на време е зрителите да станат свидетели на пикантни сцени
Въпрос на време е зрителите да станат свидетели на пикантни сцени

По-паметливите припомнят, че точно Боби бе участникът от „Къртицата”, който не се посвени да преспи с една от жените, а след това веднага се прехвърли на друга.
За момента Боби като че ли е хвърлил око на Йоана в Биг Брадър Ол Старс, но факта, че по-рано заяви, че си пада по по-възрастни жени означава, че едва ли би простил и на Соня Колтуклиева.



Двете с Йоана сякаш се надпреварват за вниманието му и не спират да го възхваляват и да му се възхищават на мускулестото тяло.
По всичко личи, че е само въпрос на време зрителите на Биг Брадър Ол Старс да станат свидетели на интимна близост.
Ясен е и главният герои, предстои да видим коя ще е дамата, която Боби ще „огрее” първа, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.