Тайнствена извънземна находка разбуни духовете на световната наука

0
1747

Следи, оставени от инопланетяни, се оказаха сензационна извънземна находка, която впечатли световната наука

izvanzemni-nauka
Следи от извънземни са огромно предизвикателство за човешката наука

На полуостров Апшерон в Азербайджан, на западния бряг на Каспийско море, се намират едни от най-древните мегалитни конструкции в целия свят.

Те представляват каменни успоредни канали, които наподобяват релсови пътища. По-голямата част от тези тайнствени следи, за които се смята, че са с извънземен произход, са насочени към водата.

Учени и археолози са озадачени кой е издълбал тези удивителни каменни пътища.

Експертите се опитват да изчислят възрастта на тези следи, за които се смята, че надхвърлят няколко хиляди години и отбелязват,  че подобни канали могат да бъдат открити в Малта.



По отношение на древните мегалитни пътища в Република Малта, специалистите предполагат, че те вероятно са следи от преминаването на древни превозни средства.

Любопитното е, че разстоянието между тези извънземни следи е винаги еднакво.

В Азербайджан е интересно, че следите, оставени в областта, не могат да се определят от никакво, познато до този момент транспортно средство. Ето защо много учени смятат, че техният произход не е плод от техническите постижения на земляните. А се дължи на извънземни представители.

Един от тези азербайджански езотерици е категоричен, че тези пътища са съсредоточени изключително в областта на Баку.

В столицата на Република Азербайджан се намира мистериозната Кула на девицата, на стените на която има многобройни успоредни каменни ивици. Впечатлява очевидният паралел между кулата и каменните следи, за които се смята, че по някакъв начин двата обекта са свързани помежду си.

Специалистът също така припомня, че в началото на миналата есен в Малта, само в района, където са разположени аналогичните на азербайджанските мегалитни съоръжения, са познати многобройни случаи, при които се наблюдава НЛО с цилиндрична форма.

Експертът е убеден, че Кулата на девицата и скални вдлъбнатини са резултат от извънземни.

В действителност, защо точно извънземните са създали тези канали, езотериците не могат да кажат със сигурност, но това със сигурност е една от най-сензационните находки на световната наука.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.