Ваня Джаферович опасно близък с Евгени Минчев! (Истинската причина)

0
345

Ваня Джаферович е в опасна близост с устатия Евгени Минчев

Близостта на Ваня Джаферович с Минчев поражда куп въпроси и съмнения. Хърватинът определено е един от най-хубавите мъже в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. За него се облизват поп фолк дивата Десислава и протяга алчни ръце светския пиар на звездите.

Но докато поп фолк дивата вече получи пляскане през ръцете от ревнивата съпруга на бившия футболист, Евгени Минчев все още е недосегаем за нейните забрани. Определено обаче между тях е имало нещо в миналото, щом той стана толкова бързо негов приятел, подозират запознати с житието-битието на бившия ватман.

Ще попадне ли Ваня Джаферович в лапите на Евгени Минчев?
Ще попадне ли Ваня Джаферович в лапите на Евгени Минчев?

Паркетният лъв недвусмислено казва и показва, че иска красавеца в леглото си. Но това не е никак случайно. И за миналото на Ваня Джаферович витаят имало немалко противоречиви слухове, като някои го спрягат откровено, че дори е залитал доста по другия бряг. Дали това е надушил Евгени Минчев или просто си е харесал младока не се знае и тепърва ще се разбере.

Но още в самото начало паркетния лъв си избра шампиона от „Сървайвър” за съюзник. Обяви го и за единственото хубаво нещо в Къщата на Големия брат. Ваня не го предаде и плътно застана зад гърба му, след като Соня Колтуклиева, Йоко и съперника му за женско внимание- Боби Атанасов го нападнаха.Жената на Ваня Джаферович няма да остави мъжа си да излиза насаме и с Минчев, категорични са тези, запознати с лютия й нрав. Реакцията й още повече буди съмнение за ориентацията на спортиста. Както избухна срещу една от най-вървежните певици на “Пайнер”, така зорко ще бди и за мъжа си да не се сближава с Евгени Минчев. Може би пък Ваня Джаферович да не е напълно наясно с притворната същност на Минчев. Той е чужденец и трудно схваща двоякото значение на думите му, оправдават го друга част от зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.