Ваня Джаферович опасно близък с Евгени Минчев! (Истинската причина)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ваня Джаферович е в опасна близост с устатия Евгени Минчев

Близостта на Ваня Джаферович с Минчев поражда куп въпроси и съмнения. Хърватинът определено е един от най-хубавите мъже в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. За него се облизват поп фолк дивата Десислава и протяга алчни ръце светския пиар на звездите.

Но докато поп фолк дивата вече получи пляскане през ръцете от ревнивата съпруга на бившия футболист, Евгени Минчев все още е недосегаем за нейните забрани. Определено обаче между тях е имало нещо в миналото, щом той стана толкова бързо негов приятел, подозират запознати с житието-битието на бившия ватман.

Ще попадне ли Ваня Джаферович в лапите на Евгени Минчев?

Ще попадне ли Ваня Джаферович в лапите на Евгени Минчев?

Паркетният лъв недвусмислено казва и показва, че иска красавеца в леглото си. Но това не е никак случайно. И за миналото на Ваня Джаферович витаят имало немалко противоречиви слухове, като някои го спрягат откровено, че дори е залитал доста по другия бряг. Дали това е надушил Евгени Минчев или просто си е харесал младока не се знае и тепърва ще се разбере.

Но още в самото начало паркетния лъв си избра шампиона от „Сървайвър” за съюзник. Обяви го и за единственото хубаво нещо в Къщата на Големия брат. Ваня не го предаде и плътно застана зад гърба му, след като Соня Колтуклиева, Йоко и съперника му за женско внимание- Боби Атанасов го нападнаха.Жената на Ваня Джаферович няма да остави мъжа си да излиза насаме и с Минчев, категорични са тези, запознати с лютия й нрав. Реакцията й още повече буди съмнение за ориентацията на спортиста. Както избухна срещу една от най-вървежните певици на “Пайнер”, така зорко ще бди и за мъжа си да не се сближава с Евгени Минчев. Може би пък Ваня Джаферович да не е напълно наясно с притворната същност на Минчев. Той е чужденец и трудно схваща двоякото значение на думите му, оправдават го друга част от зрителите.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар