Проверете какви са шансовете ви за успех (I част)

0
373

Според Хамилтън шансовете за успех на всеки човек зависят от зодията

Д-р Хамилтън от Кънектикът е провел собствено изследване за шансовете за успех на всеки един човек спрямо зодията, под която се е появил на бял свят.

От проведените наблюдения е стигнал до извода, че хората, които жънат успехи се раждат в точно определен период от годината. Докторът е разработил специална десетобална система, която показва шансовете за успех на всяка една от зодиите. Ето ги и тях:

Овен
Хамилтън оценява шансовете за успех на Овните на 8.3. той определя представителите на тази зодия като изключително активни, оптимисти и щедри хора. Прибързаността в действията и нетърпението са най-големите им врагове.

Според Хамилтън шансовете за успех на всеки човек зависят от зодията
Според Хамилтън шансовете за успех на всеки човек зависят от зодията

Телец
Техните шансове за успех се равняват точно на 5. При все, че са твърде лениви, не може да се отрече, че са надеждни, тъй като имат огромно търпение.



Близнаци
При тях шансовете за успех са 7.5. Докторът ги описва като непостоянни и повърхностни, но пък им помага фактът, че проявяват завидно упорство при постигането на поставените цели.

Рак
Шансът им за успех е 6. Те са изключително грижовни и лоялни колеги и приятели, макар да притежават склонност за самосъжаление. Ако успеят да надскочат мрачните си настроения, успехът им е в кърпа вързан.

Лъв
Хамилнтън оценява на 9 шансовете за успех на царската зодия. Те са сред малкото зодии с шансове за най-голям успех, стига да не станат твърде самоуверени. Иначе са щедри и амбициозни, но са егоисти и често залитат към драмата.

Дева
Техният шанс за успех е изчислен на 6.4. тази зодия притежават аналитична мисъл, но прекалената им пасивност им пречи по пътя към успеха. Биха могли лесно да пожънат успехи, ако се отворят към хората, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.