Тази отвара топи безотказно мазнините по корема и ханша

0
1078

Рецептата за тази отвара е родом от Америка, където доброволци постигнаха страхотен ефект

Тази отвара или сок – както искате я наречете, има невероятни свойства за топенето на мазнините по корема и ханша. Тя се ражда в Америка и ред доброволци са подложени на ежедневен прием от една седмица.

За тази една седмица те свалили цели 4 килограма, като разбира се, калориите, които са приемали, не надхвърлят 1200 на ден – нещо съвсем нормално, без да оставаш гладен.

Невероятна отвара, която спомага за тройно по-бързото топене на мазнините по корема и ханша
Невероятна отвара, която спомага за тройно по-бързото топене на мазнините по корема и ханша

Въпросната отвара се приготвя като към два литра вода добавим един настърган корен от джинджифил, една краставица, която сме нарязали на шайби, един по-голям лимон, нарязан на резени и 12 листа от прясна мента.

Това е цялата философия на приготвянето на напитката. Когато всичко вече е в каната (или буркана, в който ще съхраняваме този еликсир), трябва да го оставим за една нощ да престои в хладилника, за да може всички съставки да пуснат необходимите си полезни вещества във водата.



Пиенето започва от следващия ден като преди всяко хранене пием по една чаша от тази вълшебна напитка. Всички съставки в нея спомагат за по-доброто храносмилане и работата на стомаха, както и допринасят за по-усиленото изгаряне на мазнини в тялото.

Пригответе я у дома си и опитайте – няма да останете разочаровани от ефекта й. Но не забравяйте, че трябва да ограничите приема на калории само до 1200 на ден. Ако нон-стоп сте с глава, заровена в хладилника, няма как да ви помогне дори и истинско чудо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.