Къци Вапцаров призна за най-големия си кошмар! (Ето какво е крил)

0
271

Къци Вапцаров крие срамна тайна

Къци Вапцаров не обича да споделя да своя резил. Той е благодарен на своята съпруга и майка на трите му деца, че е била плътно до него и не му е позволила да се срине напълно.Защото Къци се пропил жестоко. До такава степен, че не осъмвал без да стиска здраво бутилката. От този порок го отървала неговата половинка, пред която водещият благоговее. Към днешна дата той няма проблем с чашката, но за по-сигурно не близва алкохол. Сринал се заради финансовия колапс, който сам си навлякъл.

Като водещ на предаването „Риск губи, риск печели” нисичкият шоумен натрупал около половин милион. Вложил ги в акции на фирма, която добивала злато в Африка. Но нещата се обърнали и цената на ценните книжа започнали да падат главоломно. Вапцаров едвам успял да спаси една част от парите си, като загубил сто и осемдесет хиляди от средствата си. Това го накарало да потърси утеха в чашката, което по-късно се превърнало в порок, от който се отървал на косъм.

Къци Вапцаров се отървал на косъм от пропадане
Къци Вапцаров се отървал на косъм от пропадане

Фактът, че от дълго време нямал екранни изяви също му изиграл лош номер и го накарал да потърси утеха в бутилката. Твърди, че всеки е зависим от нещо и трудно би се отказал от влечението си. Днес гледа философски на миналите си грешки, но за всеки случай стои далеч от бутилката. Заради мерака си да има отново изяви на синия екран, той приел офертата на продуцентите на Биг Брадър Ол Старс, за да е отново на линия.

Но не пропуснал да се цани за най-високия хонорар. Срещу петдесет бона им обещал да им направи уникално шоу и да се прави на топ зевзек. И още в началото на шоуто не спестяваше нищо в очите на съквартирантите. Но според тях той е сред най-безличните играчи и снощи повечето от играчите го предложиха за изгонване.



Въпреки че не се гордее с порока си, Къци Вапцаров изобщо не се притесни изобщо от подмятанията на Евгени Минчев, че е алкохолик. Още в началото той разказа на всеослушание за проблема си с чашката. Твърди, че вече отдавна е загърбил пагубния си навик, но за по-сигурно предпочита да стои далеч от алкохола.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.