Йоана ужасена напусна Къщата на Биг Брадър! (Вижте защо)

0
710

Йоана първа си тръгна от Къщата на ужасите снощи

Йоана извади късата клечка и напусна Къщата на Биг Брадър Ол Старс. И в предишното си участие Йоана Захариева-Йоко не остана дълго, а също първа си тръгна. Заедно с нея на пангала бяха Евгени Минчев и Къци Вапцаров.

След оспорвано гласуване „честта” първа да напусне се падна на певицата. Пред Ники Кънчев певицата искрено съжали, че толкова рано е отсвирена от шоуто. Със заядлив тон подхвърли, че си отива в къщата във Владо Тричков, а не като светския лъв в Лондон. Тя не се подвоуми да изрече, че вота бил нагласен и купен, а зад него стоял пиара на звездите.

Йоана със съжаление отбеляза, че Соня Колтуклиева дълго ще стои вътре, защото е получила имунитет. Зад тъжното й настроение зрителите заподозряха зараждащата се любовна афера с мускулестия мачо Борислав Атанасов.

Йоана напусна Къщата на Големия брат снощи
Йоана напусна Къщата на Големия брат снощи

Боби от Къртицата бе ухажван и от застаряващата Соня Колтуклиева и сега ужасът на Йоана е двоен, защото той вече ще е само неин. Йоко дълго няма да забрави жестоките думи на Евгени Минчев, който я нарече бездарна и неуспяла певица. Тя не му остана длъжна, като му отвърна, че е терориста в Къщата и не спира да тормози всички.



Тогава зад нея застана съперничката й за вниманието на Боби Къртицата-Соня Колтуклиева. Тя също си изпати от злия език на паркетния лъв. Лордът я нарече никому неизвестна журналистка. В чутовния спор се намесиха Боби и Ваня Джаферович. Гигантът от мускули защити своите две дами, а шампиона от „Сървайвър” застана плътно зад Евгени Минчев. Снощи обаче той номинира Евгени Минчев за изгонване.

В Изповедалнята хърватинът не одобри маниера на Минчев да го прегръща, целува и да му подмята недвусмислени навици. Къщата се превръща все повече в дом на ужасите. Ако един спре, друг подхваща крясъците. Това каза още Йоана, която от снощи вече не е част от шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.