Англичанка засне призраци в парка

0
443

Англичанка, излязла на разходка с кучето си, вярва, че е успяла по случайност да заснеме истински призраци в парка

Историята с мистериозните призраци се разиграва само преди броени седмици, когато жителката на град Бирмингам Сю Ридигън решава да излезе както обикновено на разходка заедно с немската си овчарка Мию. Именно по време на въпросната разходка тя прави няколко снимки с телефона си, за да види доколко е изправна вградената му камера.

Впоследствие на едно от заснетите изображения Сю шокирана забелязва и нещо много необичайно, което е останало скрито от очите й, когато е снимала – присъствието на някакви странни фигури, които в момента на заснемането не са се намирали наоколо.

Според Сю това са невидимите призраци на куче и неговия собственик, които в същия момент са се намирали там, без обаче присъствието им да бъде видимо за останалите хора. Сю счита също така, че по всяка вероятност това е човек, който приживе е живял някъде в близост до самия парк, в който е разхождал домашния си любимец, а след смъртта му и тази на четириногото му духовете на двамата са родължили да обикалят из любимото си място.

призраци
Тайнствените призраци



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.