Драма: Евгени Минчев разтърси Къщата! (Ето как)

0
552

Драмата на Евгени Минчев го прави такъв, какъвто е

Евгени Минчев е изтъкан от комплекси и това усещат осезаемо неговите съквартиранти в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. След като успя за пореден път да ги взриви здраво, а Йоко дори поде тайна мисия да организира всички против него, той отново се изплъзна. С разтърсваща откровеност за неговата майка и отношенията му с нея. Евгени Минчев разкри епизод от младостта си, която го е белязала да е изтъкан от комплекси и така го моделирала, че той да няма една истинска връзка. И това всичко светският пиар призна, че е заради майка му.

Родителката била изключително строга и изобщо не се зарадвала, че той се изнесъл на квартира в столицата с мъж. За да си го прибере, тя изпратила в квартирата им милиция, която върнала младежа в дома на родителите му, защото той там бил нелегален, нямал жителство. 20-годишният тогава младеж бил твърде свободомислещ, за да играе по правилата на семейството.

Евгени Минчев е откровен до болка
Евгени Минчев е откровен до болка

Евгени Минчев изкарал курсове и станал ватман и отново си наел квартира, този път легално. Сам изкарвал прехраната си и живеел вече така, както си иска. Майка му обаче не му простила никога, че харесва мъже. Всички подаръци, които изпращал тя складирала недокоснати. Той дори й купил жилище, но не получил прошката й. В знак на протест майката нарязала снимката, на която били двамата с него. Сега Евгени Минчев я пази в дома си като ценна реликва.

Комплексите си лорда се опитва да потули и като постоянно изтъква своята значимост. А с това, че нон-стоп дразни околните е неговия начин да скрие ранимата си душа. Която е получила много белези от съжителството с властната му майка.



Не е тайна, че Евгени Минчев е осиновен. Той изненада съквартирантите си в Къщата с признанието, че знае кой е биологичния му баща. Той бил от богат панагюрски род, но криел за извън брачния си син. Евгени Минчев не пожела да каже името му, но бе категоричен, че ако бил на неговото място, щял да направи всичко възможно, за да знае къде е „неговата кръв”. Ваня Червенкова пък подчерта, че паркетния лъв би бил страхотен татко.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.