Само един поглед може да разкрие вашия характер (II част)

0
340

Вижте дали истината за характера ви съвпада с предположенията ви

Както вече ви запознахме в първата част, този лесен и бърз тест може да определи какъв характер носите.

Често хората си мислят, че притежават един характер, а действителността се оказва различна. Колкото и странно да ви се струва, достатъчно е да хвърлите само един поглед на снимката, за да разберете какъв е вашия характер.
Спрете се на онази картинка, която е привлякла най-силно вниманието й, запомнете нейния номер и прочетете характеристиката.

Специалисти са категорични, че само ако изберете картинката, която е привлякла първа вниманието ви, ще можете да определите правилно вашия характер. Не хитрувайте да четете предварително характеристиките и след това да избирате картинка спрямо написаното, тъй като по този начин залъгвате единствено себе си.

Вижте дали истината за характера ви съвпада с предположенията ви
Вижте дали истината за характера ви съвпада с предположенията ви

Ето и описанията:



5. Стихиен
Няма да сгрешим, ако кажем, че вие сте истинска стихия. При вас всичко трябва да се случва тук и сега. На първо място винаги поставяте чувствата си, но мнението ми се променя твърде бързо и притежавате склонност да драматизирате.

6. Мисловен
Вие сте носител на мисловен характер. Изключително спокойни личности сте. Обмисляте внимателно всяко едно действие и заради това околните често се допитват до вас.

7. Интуитивен
Вашият характер е интуитивен. Вие сте изключително проницателна личност. Нищо не може да ви убегне от погледа и лесно разбирате, когато някой се опитва да ви излъже.

8. Мъдър
Вие сте с мъдър характер. Изключително рационален и спокоен човек сте и често пъти се учите от грешките си. Не се съмнявайте в способностите си.

9. Рационален
Вие сте изключително рационални хора, които винаги са наясно какво правят, как и защо го правят.
Справедливостта е вашата кауза и вие не спирате да се борите за нея. Предпазливи сте и не смеете да се разкриете докрай пред околните, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.