Супер хит – Невъзможен сладкиш (прави се за по-малко от 5 минути и да – възможен е)

0
1412

Този невъзможен сладкиш си е всъщност напълно възможен и наистина става за по-малко от пет минути

Тази рецепта е уникална. Става за по-малко от пет минути приготвяне, което не сме си и мечтали. А едновременно с това този невъзможен сладкиш е страшно, ама страшно вкусен. Сами ще се уверите, така че си го направете и не се чудете.

Трябват ни четири яйца, две чаши прясно мляко, половин чаша брашно, три чаши захар, 100 грама меко масло, една чаша кокосови стърготини, една лъжичка ванилия, една лъжица масло за формата на сладкиша.

Невъзможният сладкиш си е повече от възможен и направо страхотен
Невъзможният сладкиш си е повече от възможен и направо страхотен

Първо загряваме фурната на не повече от 180 градуса. След това поставяме всички посочени продукти в един блендер и ги разбиваме за около три минути. Готовата вече течност изсипваме в тавичка, която сме намазнили добре предварително. Може да изберем вместо тава, форма от огнеупорно стъкло.

Сладкишът се пече за около четиридесет минути, след което става за хапване във всички варианти – както топъл, така и студен.



Готовият вече сладкиш има вкусна и хрупкава коричка, а вътре в него кремът ще ви изненада с пухкавата си и нежна консистенция. Ако нямате у дома блендер, може да разбиете продуктите с най-обикновен миксер или пасатор.

Това, което е от единствено значение за сладкиша, е всички посочени продукти да бъдат разбити идеално, за да се получи напълно единна и хомогенна гладка смес. Ако нещо ще „плува“ отгоре, то това са единствено кокосовите стърготини.

Няма нужда да ви уверяваме, че този сладкиш става чудно вкусен, но това, което го прави рекордьор сред всички останали десерти, е фактът, че не изисква наистина никаква работа. Ако на само пет минути приготовление, му казваме работа – срам за майстора тогава.

Желаем на всички добър апетит и да се насладите с огромно удоволствие на това супер елементарно и страшно вкусно кулинарно чудо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.