Боби Атанасов възмути коментаторите! (Ето какви ги е вършел с Евгени Минчев)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Боби Атанасов сам си срина авторитета

Боби Атанасов разкри истинската си същност на снощния лайф. Намаханият гигант с мускули на Аполон е сред посочените за елиминиране съквартиранти. Той събра четири негативни гласа и ще се бори за оцеляване заедно с Къци Вапцаров, Ваня Червенкова и Евгени Минчев.

Поп фолк дивата Десислава направи на пух и прах добре сложения бизнесмен. Тя го посочи за изгонване, защото той й се слагал, а тя не харесвала това поведение. Деси дори не го допускала за флирт, защото излизала с добре сложени господа, но не харесвала женкари и слагачи. Звездата на „Пайнер” уточни, че веднага след като Йоко излезе, той започнал да я сваля настървено.

Боби Атанасов възмути всички в Къщата и извън нея

Боби Атанасов възмути всички в Къщата и извън нея

В този му мерак тя открила единствено желание да остане в Къщата, като търси съюзници чрез женско внимание. Фолк дивата разби илюзиите на мускулестия бизнесмен, че вътре и вън от Къщата двамата ще бъдат нещо повече от добри познати.

Поведението на сваляч, което фитнес маниака демонстрира, не се хареса и на останалите му съквартиранти. Но с диалога между него и Ваня Джаферович той възмути и коментаторите в студиото на Ники Кънчев. Оказа се, че звездата от „Къртицата” познава по-обстойно лорд Евгени Минчев.Въпреки че вътре демонстрира едно пренебрежително отношение, имитира и дори иронизира пиара на звездите. Двамата са общували в реалния живот. Той не само е присъствал няколко пъти на прословутите партита на Евгени Минчев, но му изпратил доста провокативни снимки. На тях Боби Атанасов си щракнал мъжкия жезъл в пет-шест пози и ги адресирал до лорда.

Целта му била да го уреди за „някаква рекламка”. А гаврата, че паркетния лъв му поискал и „мръсните му чорапи” накара жените при водещия да изтрещят от гнус. Въпреки че Евгени Минчев получил желаното, той не изпълнил обещанието си и Боби Атанасов не се докоснал до така мечтаната слава.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар