Боби Атанасов възмути коментаторите! (Ето какви ги е вършел с Евгени Минчев)

0
349

Боби Атанасов сам си срина авторитета

Боби Атанасов разкри истинската си същност на снощния лайф. Намаханият гигант с мускули на Аполон е сред посочените за елиминиране съквартиранти. Той събра четири негативни гласа и ще се бори за оцеляване заедно с Къци Вапцаров, Ваня Червенкова и Евгени Минчев.

Поп фолк дивата Десислава направи на пух и прах добре сложения бизнесмен. Тя го посочи за изгонване, защото той й се слагал, а тя не харесвала това поведение. Деси дори не го допускала за флирт, защото излизала с добре сложени господа, но не харесвала женкари и слагачи. Звездата на „Пайнер” уточни, че веднага след като Йоко излезе, той започнал да я сваля настървено.

Боби Атанасов възмути всички в Къщата и извън нея
Боби Атанасов възмути всички в Къщата и извън нея

В този му мерак тя открила единствено желание да остане в Къщата, като търси съюзници чрез женско внимание. Фолк дивата разби илюзиите на мускулестия бизнесмен, че вътре и вън от Къщата двамата ще бъдат нещо повече от добри познати.

Поведението на сваляч, което фитнес маниака демонстрира, не се хареса и на останалите му съквартиранти. Но с диалога между него и Ваня Джаферович той възмути и коментаторите в студиото на Ники Кънчев. Оказа се, че звездата от „Къртицата” познава по-обстойно лорд Евгени Минчев.



Въпреки че вътре демонстрира едно пренебрежително отношение, имитира и дори иронизира пиара на звездите. Двамата са общували в реалния живот. Той не само е присъствал няколко пъти на прословутите партита на Евгени Минчев, но му изпратил доста провокативни снимки. На тях Боби Атанасов си щракнал мъжкия жезъл в пет-шест пози и ги адресирал до лорда.

Целта му била да го уреди за „някаква рекламка”. А гаврата, че паркетния лъв му поискал и „мръсните му чорапи” накара жените при водещия да изтрещят от гнус. Въпреки че Евгени Минчев получил желаното, той не изпълнил обещанието си и Боби Атанасов не се докоснал до така мечтаната слава.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.