Сбъднатите проклятия

0
260

Наистина са ужасяващи

Макар да се съмнявате, трябва да знаете, че има проклятия, които са се сбъднали в реалния живот.

В този материал ще ви запознаем с част от онези проклятия, които са се превърнали в действителност. Историята обаче мълчи по въпроса дали хората отправили проклятията също са били сполетени от нещастие, както гласят митовете и легендите.
Може би знаете, че съществуват различни видове проклятия.

В историята обаче са останали някои от най-жестоките проклятия, превърнали се в действителност. Те са довели до смъртта на милиони хора, а други създават впечатление на неизбежна закономерност.

Наистина са ужасяващи
Наистина са ужасяващи

Гробницата на Тимур
Тази гробница отне живота на милиони хора. През 1941 година Йосиф Сталин, който тогава е начело на СССР изпраща екип от археолози да проучат това място. Носело се мълва, че гробницата е прокълната, но Сталин не се спрял пред това.
Екипът отворил един от ковчезите и останали смразени, прочитайки написаното на бележката, което гласяло, че онзи, който отвори гробницата ще предизвика страшен нашественик.



Само след един ден в СССР нахлува Адолф Хитлер. При нападенията над страната изгубват живота си над 26 милиона души.
Ужасен от случилото се Сталин нарежда още на следващата година изкопаната гробница да се зарови отново спрямо ислямската традиция.

Номерът на смъртта
Преди 15 години в България бе издаден мобилен номер с една нула и всичко останало осмици. Всеки един от притежателите на този номер вече не е сред живите, което поражда легендата, че това е номерът на смъртта и той бива закрит от мобилния оператор.
Първият му собственик е Владимир Грашнов, последван от Константин Димитров-Самоковеца и последният му ползвател е Константин Дишлиев, пише try.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.