Месечен хороскоп за зодия ОВЕН (декември 2015)

0
411

Първата декада от месеца ще е много благоприятна за вас

В месечния хороскоп за декември представителите на зодия Овен ще открият всичко онова, което ги очаква през месеца.

Според месечния хороскоп на Овните ще им се наложи да са изключително активни. Освен, че ще трябва да въвеждате ред в служебните си дела ще ви се наложи да довършите всичко онова, което сте започнали през годината и по някаква причина не сте успели да го довършите.

Първата декада от месеца ще е много благоприятна за вас
Първата декада от месеца ще е много благоприятна за вас

Коледните и Новогодишните празници ще ви поднесат купища приятни изненади. Ще получите покани за много събирания, на които ще положите усилия да се превърнете в център на вниманието.
Звездите ви предоставят възможност за сключването на успешни сделки. За съжаление обаче няма да ви стигнат силите да свършите всичко онова, което сте планирали предварително, ако не положите максимални усилия.

Месечният хороскоп сочи, че преобладаваща част от представителите на този огнен знак няма да имат сериозни проблеми в службата, ако си вършат съвестно работата. Ако се надявате на чужда помощ обаче, ще се окажете в доста трудна позиция и то в последните работни дни.
За да избегнете тази неприятна ситуация се постарайте да приключите с по-важните задачи през първото десетдневие от месеца, за да може след това да се отдадете спокойно на празничните забавления.



Първата декада на месеца ще е много благоприятна за онези от вас, които все още не са открили половинката си. не пропускайте купони, тъй като именно там може да откриете късмета си, пише lifestylebg.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.