Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ (декември 2015)

0
327

Бъдете особено внимателни с отношението към близките си

Декемврийският хороскоп се очертава изключително разнообразен и емоционален за родените под знака на Близнаци.

Според месечния хороскоп през декември ще проявявате честа нестабилност в самооценките за личните постижения и за чувствата си.
Не само ще сте доста изнервени, а ще изпадате даже в апатия.
Добре е да не изказвате негативно мнение по адрес на началниците ви. Имайте предвид, че дори и никой да не ви мисли лошото, в момента сте прекалено мнителни.

Ще успеете да се справите с работата и задълженията на работното място и у дома само, ако успеете да си наложите спокойствие.

Бъдете особено внимателни с отношението към близките си
Бъдете особено внимателни с отношението към близките си

Най-сериозно напрежение ви очаква през третата декада, но ако успеете да организирате добре нещата, всичко ще се развие благоприятно за вас.
Ако се занимавате с търговия бъдете подготвени за много нерви през този месец. Очаквайте чести проверки от различни контролни институции предвид наближаващите Коледни и Новогодишни празници.



Месечният хороскоп сочи, че ще се радвате на стабилно финансово положение през декември. Това не означава, че през последното десетдневие можете да пилеете пари и да купувате всяко нещо попаднало в полезрението ви.
Ако сте малко по-предпазливи в харчовете си, ще успеете да си спестите нервите, които бихте похабили като дръпнете чертата на крайните разходи за подаръци.

Декемврийският хороскоп ви съветва да бъдете по-внимателни с близките си. не си позволявайте да ги обиждате, ако мислят по-различно от вас.
Онези от вас, които са самотни не биха могли да се надяват на нещо по-сериозно до края на декември според месечния хороскоп. Това обаче не бива да ви лишава от желанието да изкарате страхотни празнични дни в компанията на приятели.

Макар, че здравето няма да ви създава сериозни проблеми, бъдете внимателни с нервните сривове, тъй като могат да помрачат празничното ви настроение, пише lifestylebg.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.