„Добрякът” Къци Вапцаров крие гнусна тайна!

0
486

Къци Вапцаров не е това добро същество, за което иска да се представи

Къци Вапцаров крие гнусна тайна в миналото си. В Къщата на Биг Брадър Ол Старс той вече има име на мижитурка, но иска да се покаже като жертва. Бившият шоумен играе играта си, но определено никой от съквартирантите не го смятат за този добър човек, на когото иска да се изкара. Те са го нарочили като един безволев играч, който няма своя лично мнение, а се „слага” на силните на деня. Останалите подозират, че с тази своя стратегия Къци Вапцаров иска да издрапа до финала и то в образа на многострадалната Геновева.

Но наскоро читател разкри срамна тайна на шоумена. Още като водещ на предаването „Риск губи, риск печели” Къци не дал джакпота на зрител, който го спечелил. Човекът познал всичко, но тогава Къци Вацраров казал, че ще му даде спечеленото на другия ден, че нямало време. След което уж сменили от ръководството регламента и щастливеца трябвало да отговаря на изключително труден въпрос.

Къци Вапцаров не е този благородник, за какъвто се изкарва
Къци Вапцаров не е този благородник, за какъвто се изкарва

Той не успял да даде отговор в определеното време и се простил с наградата. Да, ама шефа бил самия Къци Вапцаров, защото освен водещ, той бил и продуцент на шоуто. Тази случка бившия шоумен се опитал да потули, но все още има зрители, които помнят стореното от Къци. Което го показва като всякакъв човек, но и не и като добряк. И в Къщата на Биг Брадър той се сили да се покаже именно в този образ.

Но не му се получава. Защото вярно е, че не е направил на никого зло, но и добро не е сторил. И сега, и като играч от отбора на ВИП Брадър преди, той е само дразнител, който с отнесеното си държане и неадекватно поведение, вероятно заучено, се кани да спечели надпреварата за победата. Но неговите съотборници разбират що за човек е. А той определено не е това, което нисичкия екс водещ всячески се опитва да се изкара.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.