Уникални кюфтета с яйца – една бърза и различна вечеря

0
567

Тези кюфтета с яйца се правят лесно и чевръсто, а вкусът им е разкошен

Днес ви предлагаме една бърза и лесна вечеря, която пък за сметка на това, става адски вкусна и различна. Рецептата е за кюфтета с яйца, които са определено по-нестандартни като вкус от традиционните и точно затова са още по-хубави.

За всички, които нямат особен опит в готвенето, трябва да кажем, че се приготвят повече от елементарно и затова рецептата никак не трябва да ви плаши.

Различни, бързи и лесно кюфтета с яйца, които със сигурност ще ви допаднат много - страшно вкусни стават
Различни, бързи и лесно кюфтета с яйца, които със сигурност ще ви допаднат много – страшно вкусни стават

Запишете си необходимите продукти и тайната на направата на тези чудни кюфтета с яйца.
Трябват ни 500 грама кайма, четири сварени яйца, но твърдо сварени, 200 грама лук, 100 грама хляб, 200 грама мляко, сол и черен пипер на вкус и олио за пърженето.

Първо се захващаме да нарежем на ситно сварените яйца и лука. Запържваме после лука, докато придобие златист цвят и го омесваме добре с яйцата, после подправяме всичко това и разбъркваме хубаво.



Хлябът го накисваме в млякото и после го прибавяме към каймата. Отново разбъркваме добре, за да може след това да оформим хубави кюфтета. Всяко едно от тях после сплескваме леко в средата и точно в тази част поставяме от сместта с яйцата и лука.

След като сме ги „напълнили“, хубаво загръщаме кюфтетата и ги подреждаме в предварително намазнена тавичка. Запичаме ги при температура от не повече от 180 градуса за около 45 минути.

Ако предпочитате пържено, може да изпържите кюфтетата, вместо да ги печете. И в двата случая стават страшно вкусни, правят се много бързо и ще останете доволни. Добър апетит на всички и да ви е сладко!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.