Какво ще ни донесе Новата 2016 година?

0
258

Предстоящата 2016 година ще е високосна, затова е важно да знаем какво можем да очакваме от нея

Обратното броене на последните дни от 2015 година започна. Само след няколко седмици ще посрещнем Новата 2016 година и всеки един от нас с надежда ще си пожелае тя да бъде по-добра, по-здрава, по-успешна и по-късметлийска от изтичащата година.

Но какво всъщност можем да очакваме от следващите дванадесет месеца, разкри онлайн портала occult times.com.

Новата 2016 година ще е високосна. Освен, че ще се радваме на един цял ден повече от обичайното – дните ще са 366, тя ще ни донесе и много изненади. Допълнителният ден ще прибавим към най-краткия месец от календарната година – месец февруари, което означава, че веднъж на четири години ще преживеем датата 29 февруари.

А знаете ли защо се случва това добавяне на един ден на всеки 4 години? Една пълна обиколка на Земята става за 365 дни и 06 часа.



За четири години тези горница часове се превръщат в едно денонощие от 24 часа и това е причината веднъж на четири години да се насладим на датата 29 февруари. За пръв път високосна година е била въведена в календара на Римската империя от императора Юлий Цезар.

godina-maimuna
2016 – Година на маймуната

А ето и за какво трябва да се подготвим през идната 2016 година. Астролози и нумеролози ни предупреждават, че високосната година е рискова, затова е важно да знаем следните правила, за да направим живота си по-лек и приятен през Новата година.

По време на високосна година не трябва да започвате нови начинания. Не бива да строите новия си дом, да започвате нов бизнес, да сменяте своето работно място.

Всички тези промени може да са замислени за по-добро, но все ще се намери нещо, което да обърка плановете ви.

Много важно е по време на високосна година да бъдем позитивни и усмихнати, защото само така ще успеем да преодолеем трудностите. Не бива да се втренчваме в проблемите, а да гледаме напред в бъдещето и да сме сигурни, че тази по-трудна година ще ни направи по-мъдри и по-добри, а това ще ни помогне в бъдеще.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.