Десислава се срина: Биг Брадър се изгаври яко с нея!

0
372

Десислава изпадна в шок

Поп фолк дивата Десислава почти припадна при поредната изненада на Биг Брадър Миньончето почти припадна при вида на госта, който прекрачи прага на Къщата снощи.Той се оказа не кой да е, а нейния вече бивш любим Светозар Савов-Зарко. ММА боецът прегърна своята приятелка, а тя притихна от вълнение и радост в едно. От изненадата звездата на „Пайнер” не успя да се съвземе.

Преди това на стената вървяха обясненията на Десислава към Ваня Червенкова, коя е причината да се разделят с мъжа на живота й. Зарко е повече от седем години по-малък от гласовитката и двамата бяха заедно повече от четири години. Десислава трудно прие раздялата с боеца и въпреки че всеки тръгна по своя път болката от раздялата се отрази недобре на певицата. Самата Десислава обясни, че двамата ту се събирали, ту се разделяли, докато накрая всеки решил да си поеме по пътя.

Десислава е срината
Десислава е срината

Според клюката обаче двойката се разделила, защото Десислава искала семейство и дете от ММА боецът, той обаче не бил готов за тази решителна крачка. Евгени Минчев също не остана безучастен на привлекателната гледка. Лордът уж пренебрежително попита кое е това момче, защото не го познава, но не откъсна поглед от него през цялото време.

Зарко тържествено обиколи Къщата, запозна се с всички съквартиранти. Той ще остане един ден вътре, а феновете на фолк звездата стискат палци двамата отново да се съберат.



Зрителското гласуване преди това „освободи” от играта шоуменът Къци Вапцаров. Никой не се трогна от това. Но Соня Колтуклиева буквално виеше от радост, че младата й тръпка Борислав Атанасов оцеля на косъм. Почти с равни резултати се оказаха Евгени Минчев и Ваня Червенкова.

Светският хроникьор все пак успя да се пошегува, че той и бизнесменката са „гаджета”. Въпреки стресиращият вот, Десислава се оказа най-объркана от всички. Певицата не очакваше такава изненада, която я срина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.