Седмичен хороскоп от 20 октомври до 26 октомври 2014 г. – 2 част

0
381

Вашият седмичен хороскоп (от 20 октомври до 26 октомври 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп успехът ви е гарантиран, ако през настоящата седмица сте активни и настойчиви в постигане на поставените цели. В случай на отпускане и апатия, не разчитайте на напредък в служебната или романтичната сфера. Предлагайте своите идеи, те са реалистични и вероятно скоро ще се изпълнят. Търсете нова тръпка чрез срещи и запознанства с интересни хора.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тази седмица ще донесе интересна информация, която ще ви направи по-опитни и мъдри. Вашето мнение по различни въпроси ще бъде търсено и ценено. В професионалната сфера се очертава пътуване, плодотворни срещи и нови контакти. Възможни са досадни недоразумения в личните отношения, затова през уикенда обърнете повече внимание на близките хора.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Тази седмица ще ви помогне да изясните старите проблеми и формулирате нови приоритети в своя живот. Важно е да намерите подходящото време и в спокойна обстановка да представите на партньора обективна картина на ситуацията. Розовите очила е по-добре да се свалят, макар с тях бихте се чувствали по-удобно. Нещата ще се променят към по-добро, ако не оставяте сянка на съмнение в своите намерения.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп тази седмица не е необходимо да се преуморявате – обърнете повече внимание на здравето. В работата успехът идва бавно, но проблемите не зависят от вас, възможни са конфликти поради несъществени дреболии. През уикенда се препоръчва да потърсите уединение и спокойствие, което ще позволи да си възвърнете душевното равновесие.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Очакват ви много срещи, интересни новини и пътуване, свързано с работа. През настоящата седмица ще усетите прилив на сили и вдъхновение за нови планове и идеи. Тези дни са благоприятни за начало на нов роман или бизнес проект. Доверете се на интуицията по делови и лични въпроси, ако искате да избегнете възможните грешки или пропуски.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп по-добре да отдадете изцяло на работа, вместо да обръщате внимание на досадни сплетни и дребнави конфликти. Не се отказвайте от амбициите! През настоящата седмица уменията ви може да бъдат забелязани от правилните хора, което гарантира вашия прогрес в професионалната сфера. Докажете себе си!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.