Месечен хороскоп за зодия РИБИ (декември 2015)

0
392

През първата декада ще се наложи да положите сериозни усилия

Една от най-важните точки в месечния ви хороскоп е да отстоявате позициите на работното си място, за да докажете, че това, което сте постигнали в кариерата си е съвсем заслужено.

Не позволявайте да ви упрекват, че не изпълнявате задълженията си както трябва и не се стремете към нови постове.
Ако сте мили към колегите си и продължите да си вършите съвестно работата ще покажете на всички, които злословят по ваш адрес, че не сте кариерист, нито некадърник.

Декемврийският хороскоп сочи, че през първата декада ще се наложи да положите много усилия, но непременно трябва да приключите важните задачи.
След това вече можете да се отдадете на приятни изживявания. Не си позволявайте да сте откровени докрай с колегите, още повече когато става дума за личния ви живот.

През първата декада ще се наложи да положите сериозни усилия
През първата декада ще се наложи да положите сериозни усилия

Ако пък ви хванат за слушател, изслушайте търпеливо това, което имат да ви казват, но не им позволявайте да злоупотребяват с търпението ви.



Месечният хороскоп сочи, че не се очаква блестящо финансово положение, но пък все някак ще съумеете да се справите с предстоящите харчове.
Този месец не е подходящ за заеми, а и не се очертава да ви се налагат такива. Овладейте импулса си да харчите с широки пръсти и всичко ще е наред.

Що се отнася в любовен план, вие ще сте сред най-големите щастливци от зодиака. Вашата половинка постоянно ще ви прави приятни изненади, а и вие самите ще сте на романтична вълна. Изживейте щастливите мигове като се възползвате напълно от създалата се хармония в чувствата ви.

За семействата с деца се очертават много вълнуващи мигове.
Не се очертават сериозни здравословни проблеми, но не допускайте преумората да ви завладее. Внимавайте да не прекалявате с виното и тежките храни в празничните дни, за да не си създадете стомашни проблеми, пише lifestylebg.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.