Слава Севрюкова разкрива уникални тайни (+видео)

0
848

Не случайно Слава Севрюкова е неподражаем феномен. В света друг такъв не се е раждал. От нейните знания можем да почерпим уникална мъдрост

Слава Севрюкова

Феноменът Слава Севрюкова започва да развива своите уникални качества и способности като дете, когато е на 5 годинки.

В началото на 60-те години тя навлиза все по-дълбоко в света на невероятното. И е можела да изследва строежа на атома по специален начин без да е физик.

Нейните открития са потвърдени след години от чужди учени. Това показва, че ако Господ позволи някой да получи знание Свише, той ще го получи, дори и да не е високо образован човек като Слава Севрюкова.

Притежавайки способностите на феномен, Слава Севрюкова споделяла, че може да проникне  в ядрото на Земята или в гърлото на вулкан.Способна била да се пренесе на Северния полюс или да навлезе в организма на някой човек.

Слава Севрюкова виждала, че мисълта има сив цвят и се движи с огромна скорост като на светлината.

Във видеото долу е направен запис на Слава Севрюкова. Можете да я чуете след края на въведението от 6:15 минута.

Изгледайте цялото видео до края, за да се запознаете с уникалния феномен Слава Севрюкова. От нея ще научите още неподозирано интересни разкрития.

Писателят Христо Нанев е написал поредица от книги за феномена леля Слава, както я нарича.

Христо Нанев стана известен като участник във “Въпрос на гледна точка” и в  “Новото познание”. Заедно със Стойчо Керев са правили коментари на живота в Отвъдното. Защото Христо Нанев провежда и регресии. Но той е разказвал интересни факти за живота и за способностите на Слава Севрюкова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.