Пълен обрат: Стана ясно защо Зарко зарязал Десислава!

0
338

Десислава е сломена

Поп фолк дивата Десислава не спря да плаче на снощния лайф. Причината е старата рана, която отвори приятелят й Зарко. 27-годишният ММА боец влезе в Къщата веднага след номинациите и предизвика взрив от емоции. Първоначално красивата поп фолк дива се стъписа от неговата поява. След което последва серия от обвинителни реплики между двамата.

Светослав Савов преди това обиколи наперено Къщата и бе „поет” от другия мускуляга в Къщата- Боби Атанасов. Той го „заля” със съвети как трябва да постъпи от тук нататък. Ленентът от Казанлък не спря да му говори колко много Десислава го обича все още, защото всяка една приказва започвала и завършвала с неговото име на уста.

Десислава е все още съсипана от раздялата си със Зарко
Десислава е все още съсипана от раздялата си със Зарко

Светлозар Савов обаче наистина е наранил дълбоко Десислава. Щом тя отиде да си поплаче на тайно и тъмно при Евгени Минчев, при положение че не може да го понася. През цялото време на изповедна двамата се държаха за ръка, а певицата разкри истинската причина за раздялата.

Оказа се, че няма трети между тях, а раздялата й е заради завръщането й в димитровградската компания „Пайнер”. Дори не били и 330 км разстояние, защото боецът отказва да се пресели в столицата, а си живее в родния град Русе. Зарко бил твърдо против да прави това.



Десислава обаче се завърнала с мотива, че там ще печели повече, защото ще има повече участия и така ще осигури по-добър старт и на на сина си. Това наложило младока да й постави ултиматум и да избира между него и кариерата. Деси предпочела второто, а Зарко го приел като предателство. Но в сърцата на двамата продължава да бушува любовта.

Това го потвърди и звездата на „Пайнер”, като заяви пред лорда, че гаджето й е труден характер и щом е склонил да влезе в Къщата значи има силни чувства към нея. Според думите й ММА боецът е имал около триста жени в кревата си, но с нея се задържал четири години, което е още едно доказателство за силната му обич. А в това, че и Десислава не може да го забрави, въпреки опитите й, категорично си пролича от сълзите й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.