Тази реклама не може да бъде забравена (ВИДЕО)

0
413

Свикнали сме да гледаме какви ли не реклами, но тази реклама е уникална и вие сами ще се убедите в това твърдение

Това, което ни прави впечатление в последните няколко години като маниер за заснемане на реклама, е че сценаристите подготвят клип, от който не можем да разберем за каква точно стока или услуга става въпрос. Другият похват е свързан с послание, което звучи нереалистично или противоречиво спрямо заснетото действие.

Спомнете си рекламата на бисквитите „Вита“ – мъжът, който си оправил леглото, измил тиган, правил се на нинджа, отсякъл дърво, но не съвсем или на „Пицети“ – ако не ядете „Пицети“, ще ви се случи неприятна случка – бетонирани крака, падане зад борда на кораб или от високо.

Гледайки на видеото по-долу изключително прочувствената немска реклама, носеща уникално послание за предстоящите празници, няма въобще да се сетите, че става въпрос за реклама на хранителна верига в Германия –  EDEKA.

Посланието е да подредят германците пълната празнична коледна трапеза с продукти от EDEKA.



Но начина, по който е поднесена идеята, е изключително трогателен, защото Рождество е семеен празник, който трябва да посрещаме с нашите близки.

reklama-koleda
Каква реклама!

Често пъти служебни ангажименти и други не ни позволяват да се съберем със своето семейство и така духът на Коледа, както наричат атмосферата в САЩ, изчезва.

През последните години и ние в България живеем на големи разстояния от своите близки. Много наши сънародници са зад граница.

Все пак не забравяйте да се обадите на вашите семейства или ако имате възможност – да им изпратите някакви подаръци, ако не можете да ги зарадвате с вашето физическо присъствие за Коледа и Нова година.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.