Силни магии за любов

1
842

Любовта е основната движеща сила, без която не можем

Всеки един е наясно, че липсата на любов сякаш обезсмисля целия ни живот.

Любовта е онази, която ни дава криле и ни помага да вършим всичко с лекота.Темата любов е застъпена във всички древни учения и религии като изначална и основополагаща.

Африканците правели изключително силни магии за любов като използвали кукли, приличащи на човек по формата си.
За съжаление на някои хора не им върви в любовта и са принудени да прибегнат до магии.

Любовта е основната движеща сила, без която не можем
Любовта е основната движеща сила, без която не можем

Ще ви разкрием две магии за любов, които наистина действат. За изпълнението на първата ви трябват розова свещ и есенция от любимия ви аромат.
Издълбайте в свещта формата на сърце и я поставете на прозорец, който гледа към луната. Най-голям ефект ще има, ако правите този ритуал при пълнолуние. Сложете есенцията пред свещта, запалете свещта и помолете Венера с аромата на свещта „Х” (това е името на вашия любим) да привлече мигом вашата любов.
Оставете свещта да изгори докрай, а есенцията носете винаги със себе си.



За другата магия за любов ще ви трябват подсолена вода, два къса пергаментова хартия, свещ, молив и един голям къс хартия.
Напръскайте по-голям периметър със солената вода, запалете свещта и изпишете името си на единия от късовете пергаментова хартия, а на другия напишете това на любимия си.
Заградете имената на двата къса хартия със сърце, докато мислите за вашата любов.

Капнете восък от свещта върху двете листчета. След това изпишете двете имена на големия къс хартия и отново ги оградете със сърце. Капнете и тук восък от свещта като междувременно мислите за своята любов.
Заровете листчетата в корен на борово дърво, а при настъпване на пълнолуние запалете свещта и я оставете да изгори докрай, пише berkanto.com.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.