Смазана: Соня Колтуклиева предадена за трети път!

0
360

Соня Колтуклиева е предадена

Соня Колтуклиева за втори път е предадена от мъж. Устата журналистка изпита на гърба си най-страшното нещо- да е подхлъзната на динена кора. И то от човека, около когото се увърта упорито в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Тя е излъгана в доверието си не от кого да е, а от Боби Атанасов. Защото той не я посочи като свой претендент за короната на най-успешната реалите звезда в този сезон на Големия брат.

Мускулягата от Казанлък въртеливо заяви, че неговия фаворит за народната обич е бившия футболист Ваня Джаферович. Заради което хърватина стана първия претендент за кандидат шампион, а Соня Колкутлиева изхвърча на елиминациите.Репортерката остана вярна на своя любимец. Тя го посочи за номер 1 в оценката си, като най-добър претендент за титлата. Но той не й отвърна със същото.Соня Колтуклиева вече е свикнала да я предават.

Соня Колтуклиева не очакваше това предателство
Соня Колтуклиева не очакваше това предателство

Тя бе тази, която в студиото на Ники Кънчев се бори лъвски, за да остане Къци Вапцаров в един от предишните сезони на ВИП Брадър, когато цялата Къща бе настръхнала срещу него. Шоуменът я предаде не един, а два пъти. Дори след като си тръгна завинаги от шоуто, той даде имунитет не на нея, а на Евгени Минчев.

След тази не мъжка постъпка на Боби от Къртицата, би трябвало Соня Корлтуклиева да бъде по-резервирана срещу плейбоя. Тя не може да не се е обидила от неговата реакция, която изобщо не доказа, че Соня му е свидна.



И затова тя и той, заедно с Ваня Червенкова ще се борят за оцеляване на една крачка от победата. Соня Колтуклиева категорично иска да стане златен медалист, защото копнее да изтрие позора от предишния сезон, когато много бълзо изхвърча от Къщата. Боби също желае реванш след Къртицата. За лидера Ваня Червенкова няма какво да говорим.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.