Най-грозните разводи в шоубизнеса! (Ето резила на звездите)

0
434

Грозни разводи има и в Холивуд

Звездите на Холивуд не са застраховани от грозни разводи. Кошмарна е била раздялата на Том Круз и Никол Кидман. Звездата трябваше да се бори със слуховете, защото преди това се раздели и с Мими Роджърс. Двамата с Никол се разделиха след девет години брак. А и със следваща си съпруга Кейти той скъса, както и останалите две, след като навършиха 33 години. Някои подозират, че за това вина има сциенологията, която Том Круз изповядва.

Грозен се оказа развода и на други две знаменитости. Алек Болдуин и Ким Бейсинджър се разделиха ужасно и скандално. Алек я нарече „черна вдовица”, тя него „тиранин”. Актьорът препоръча на бившата си съпруга да се лекува от психични проблеми. Но компроматното видео, на което той нарече детето им „прасе” наклони везните в нейна посока.

Алек Болдуин и Ким се разделиха грозно
Алек Болдуин и Ким Бейсинджър се разделиха скандално

Некрасив бе и развода на Брад Пит и Дженифър Анистън. Двамата се запознават чрез агентите си и се женят през 2000 година. Но на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит” Брад Пит се влюбва лудо в екранната си партньорка Анжелина Джоли. След брака им всеки ги има за неземно красиви, а бившата му съпруга я ожалват непрекъснато.

Брад Пит и Дненифър Анистън сътвориха грозен развод
Брад Пит и Дненифър Анистън сътвориха грозен развод

Сони и Шер също имат кошмарна раздяла. Певицата заяви, че той я подлагал на робство. Но преди това уникалната звезда му изневери с магната Дейвид Гефен. След развода му го върна, като на всеослушание съобщи, че съпруга й я познавал най-малко от всички останали.



Най-великата любовна история на всички времена безспорно принадлежи на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън. Те се женят и развеждат три пъти, като съвместния им живот е низ от ревност, скандали и голяма обич. Която не се оказва подходяща и за двамата.

Огнената страст между Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън също завършва пагубно
Огнената страст между Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън също завършва пагубно

Боби Браун и Уитни Хюстън се разведоха през 2007 година. Любовта им е меко казано странна. Невероятната певица с неземния глас така и не се отърси до края на живота си от магията на Боби. Връзката им бе низ от изневери, наркотици и ревност, както и физическо насилие.

Грозна е раздялата и на Тейлър Суифт и Джо Джонас. Певицата е зарязана от звездата на „Дисни” по телефона през 2008 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.