Нова шашма в Биг Брадър Ол Старс! (Ето на кого му „сервират” победата)

0
312

Нова шашма готви Биг Брадър Ол Старс

Играта в Биг Брадър Ол Старс е нагласена за пореден път. Това твърдят запознати с култовото шоу. Според тях победата щяла да бъде буквално „сервирана” на тепсия за бизнес дамата Ваня Червенкова. Тя се договорила с продуцентите, но станала фаворит и извън формата. Поразяващата диета на богаташката, която позволи на много жени и мъже да се отърват от излишните килограми я направили любимка за доста зрители, пише Всеки ден.

Плюс това устатата бизнес дама показвала доста твърда позиция по много въпроси вътре.Ваня Червенкова се оказа стопроцентов лидер в Биг Брадър Ол Старс, с който съквартирантите се съобразяват и много уважават.

Нова шашма в Биг Брадър Ол Старс
Нова шашма в Биг Брадър Ол Старс

Тя била нарочена да влезе в оспорван дуел за първото място с певицата Десислава.Въпреки сълзите, които изплака поп фолк дивата от срещата си с бившия си любим и галопиращия рейтинг на предаването заради любовната й драма с ММА боецът Зарко, не било сигурно, че ще събере нужното одобрение, за да стане любима звезда на народа.

Певицата разнежи с любовната си история домакини и млади момичета, но битката й за първото място ще е доста оспорвана.Определено Ваня Джаферович отиде трайно в тъч линията. Хърватинът привлече дамите в Биг Брадър Ол Старс с нежното си излъчване, сините очи и постоянното споменаване на любима съпруга и две прекрасни деца.



Но с поведението си на недеен и не импулсивен той загуби битката за първенството.Лорд Евгени Минчев също няма да е шампион, въпреки че сам се провъзгласи за такъв.

Шушука се упорито, че светският хроникьор имал уговорка с продуцентите да го държат почти до финала. Той или ще бъде трети в Биг Брадър Ол Старс или ще остане втори, като вероятно вота на звездата на „Пайнер” отиде за негова сметка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.