Боби Атанасов напусна Къщата на Биг Брадър! (Eто какво остана скрито)

0
302

Боби Атанасов напусна Къщата на Биг Брадър Ол Сктарс

Мускулестият Боби Атанасов напусна играта на крачка от финала. Бившият волейболист сътвори купища издънки и накрая на зрителите им омръзна да се прави на шут. По-скоро на човек, който да каже едно, а всъщност говорел друго. Заедно с него нарочени за изгонване бяха Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева. Те ще са оцелели, които заедно с лорд Евгени Минчев и фолк звездата Десислава ще се борят за титлата любима звезда на народа.

Боби Атанасов преди това се напи порядъчно. Добре почерпен, той успя да омете смайващо количество алкохол. После разкъса потника си, изигра тематичен танц и пожела на останалите съквартиранти култовото да са живи и здрави. Обясни фъфлещо, че не им желае злото, но малко след това завинаги напусна Къщата.

Соня Колтуклиева този път си подобри рекорда. Тя открехна „смразяваща истина” за себе си. Вечно войнствената Соня си докарала страшна болест, а това че почти тридесет години не е проляла сълза буквално я е превърнала в злата жена, която пръска около себе си само жлъч и печал. След като остана аутсайдер в Къщата тя все пак си „изля душата” и в буквалния, и в преносния смисъл пред доскорошната си врагиня Ваня Червенкова.

Боби Атанасов напусна Къщата
Боби Атанасов напусна Къщата

Но докато преди три години във ВИП Брадър все пак остана в Къщата десетина дни, сега още на третия ден съквартирантите я нарочиха за изгонване.Големият брат спретна игра за светкавични елиминации, в която всеки можеше да спаси само един. Но шоуменът Къци Вапцаров първи я предаде, като спаси лорд Евгени Минчев, а не нея.



На певицата Йонна се падна тежката задача да избира между плейбоя Боби Къртицата и нея. След серия охкания и пъшкания тя спаси тогава мускулестия младок. Но Големия брат отново върна Соня Колтуклиева в играта. Победоносно, тогава Соня Колтуклиева се закани да стъжни живота на предателите. И го направи.

Но може би това, че си разкри душата я спаси от окончателното й тръгване от шоуто. Все пак мисълта, че Боби Атанасов бе изгонен снощи смаза застаряващата журналистка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.