Ябълков сладкиш „Изкушение“ – по-експресен десерт просто няма (рецепта за броени минути)

0
552

Бас ловим, че не сте правили по-бърз сладкиш у дома

Готови сме да се обзаложим, че досега не сте правили по-експресен сладкиш. Това е ябълковият сладкиш „Изкушение“, който се приготвя за броени минути, а вкусът му е удивителен.

Спокойно може да излъжете гостите си, че сте се потили два часа около печката, защото ще ви повярват – никой няма и да си помисли, че тази вкусотия е по-лесна и от детска игра.

Най-бързият и вкусен ябълков сладкиш, който сте правили
Най-бързият и вкусен ябълков сладкиш, който сте правили

Предлагаме ви сега да си запишете точната рецепта за направата на ябълков сладкиш „Изкушение“ и продуктите, които са ви необходими, за да се изкефите след това на кулинарното вълшебство.

Трябват ни две яйца, една чаша захар, един бакпулвер, две чаши брашно, една лъжичка канела, олио, две чаши нарязани на кубчета ябълки, една ванилия, пудра захар и орехи по ваше жаление.



Приготвянето на това чудо е по-лесно от всичко друго, което сте опитвали в кухнята. Чисто и просто смесвате всичко – всички изброени продукти и най-накрая се слагат ябълките и орехите.

Получава се гъста смес, която поставяме в предварително намазнена и набрашнена тавичка, а после печем в загрята до умерена температура фурна. Когато сладкишът стане вече готов, го изваждаме и оставяме да изстине, а после го поръсваме обилно с пудра захар.

Сладкишът е напълно готов за консумация и ви трябва само добра компания, топла семейна атмосфера или просто да се опънете на дивана с интересна книга в едната ръка и парче от сладкиша в другата. Да ви е сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.