Боби Атанасов смаза Евгени Минчев! (Виж с какво го довърши)

0
330

Боби Атанасов срина Евгени Минчев

Евгени Минчев не очакваше подобна гавра. Това се случи, защото Биг Брадър Ол Старс снощи бе в ролята на Дядо Коледа. Най-гадният подарък се падна на Евгени Минчев. Боби Атанасов получи мръсни чорапи, на четири дни. Бе му казано да ги дари на най-омразния човек в Къщата и той избра светския пиар. Това го довърши.

Преди това Евгени Минчев бе унижен и от Ваня Джаферович. Хърватинът му даде плик с две дупки отпред.Най-сладкият подарък бе отреден за Зарко. ММА боецът имаше в кутията си торта. На колене я поднесе на Десислава, към която вървеше вечеря за двама, с лакомства и бутилка вино.

Евгени Минчев не може да преживее подобно унижение
Евгени Минчев не може да преживее подобно унижение

След като получи белезници, от които не успя да се отърве, тъй казанлъшкия Аполон не ги прие, Десислава започна отчаяно да мрънка. Според задачата тя трябваше да бъде прикачена до празниците към бившия си любим. Ваня я скастри, че е получила хубав дар и да е благодарна.

Изкусителен танц сдобри непримиримите врагове Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова. Подаръкът си, облекло за танци, журналистката подари на бизнес дамата. Тя стана съпричастна с „излагацията” на бизнесменката и заедно с нея надяна екип за „туърк”. Гледката на мятащите се на пода жени на средна възраст бе потресаваща. И покъртителна.



Танцът, станал популярен покрай скандалната Майли Сайръс взриви атмосферата в Къщата. На техен гръб се забавляваха Ваня Джаферович, Боби Атанасов, Десислава и Зарко.

Фолк звездата успя и да се оплаче на Евгени Минчев, че не вижда бъдеще за връзката си със Зарко. Защото той искал до себе си „кротка като домашен любимец” жена. Лордът пък не повярва на болестта на Соня Колтуклиева. Журналистката разкри ужасяваща истина, като предположи, че има рак на щитовидната жлеза. Евгени Минчев обаче я обяви за манипулаторка и многострадалната Геновева. Поп фолк дивата също се усъмни. Десислава предположи, че ако Соня е наистина болна, няма да е толкова бездейна за здравето си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.