Джена се тръшна от мъка: Жестът на Джино я съсипа! ( Още подробности)

0
551

Джена все още не може да си прости

Певицата Джена научи новина, която я остави без дъх. От безсилие. Поп фолк дивата разбрала, че нейното бившо гадже Джино щял да я изненада на рождения ден с кралски подарък. Шампионът на ВИП Брадър й приготвил червено „Бентли” за нейния ден. Само че малко преди да получи дара си, двамата се разделили. Това сподели самия плейбой още в Къщата на Големия брат. Сега американският бизнесмен има намерение да продаде тузарската кола, която не струва по-малко от 400 000 лева.

След като двойката окончателно се раздели, Джино Бианкалана ще се раздели и с годежния пръстен. Красивото бижу, чиято цена е четиридесет и осем хиляди долара той купил на Джена в знак на обич. Но след като брюнетката му го върна, когато скъсаха, той иска да махне и този спомен.

Джена е бясна от новината
Джена е бясна от новината

За Джино плъзна упоритата клюка, че с колежката й Преслава са се сближили опасно извън Къщата. Наскоро пък той налетял и на Николета Лозанова, която го сваляла упорито. Двамата дори се целували бясно в елитно столично заведение и документирали флирта си в социалната мрежа.

Но истината е, че Джино все още не може да преодолее Джена. Въпреки това е категоричен, че няма връщане назад в отношенията им, защото тя вече е в обятията на друг.Младият мъж обаче не е готов за нова връзка. Той ще чака тази своя половинка, която да го разтърси из основи.



Интересното е, че раздялата между Джино и певицата не е заради нейната известност или огромното разстояние. Любимата звезда на народа подсказа, че причината е друга, но отказа да навлезе в подробности.

Но факт е, че хлътнал здраво по Джена. Дори купил къща в САЩ, където двамата да живеят заедно. Сега се чуди какво да прави и с нея, понеже вече се е изнесъл в апартамент, за да не страда в огромния, пуст дом.

Все пак Джино не бърза да си хване самолета за Америка. В момента се е заел с благотворителност. Така искал и да благодари на онези, които го направиха победител. Джена обаче била сломена, че се разминала със скъпарския дар на бившия си годеник.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.