Срам: Евгени Минчев се издъни яко преди финала!(Още за позора)

0
315

Евгени Минчев отново отказа на Биг Брадър Ол Старс

Евгени Минчев не пожела да участва в последната мисия на Големия брат пред прага на големия финал. Светският хроникьор заяви, че няма да си разваля комфорта заради останалите съквартиранти. Той изправи на нокти всички, като отказа да се прави на детектив. Такава бе последната задача,с която Биг Брадър ги натовари.

Съквартирантите трябва да влизат в тъмна стая и да разгадаят опипом какво има в кутии или контейнери, които всеки ще получи. Първа се направи на Шерлок Холс поп фолк дивата Десислава. Блондинката се ужаси, защото изпитвала огромен страх от тъмни помещения. Тя призна, че е глезла, но все пак не се отказа от задачата, както го направи Евгени Минчев.

Евгени Минчев отказа на Големия брат
Евгени Минчев отказа на Големия брат

Но за нейно щастие певицата откри в кутията само дамски ботуши и кисели краставички. Не такъв късмет обаче имаше Ваня Джаферович. Хърватинът намери в контейнера нещо по-гадно. Бившият футболист имаше заредени в кутията си противни хлебарки. Трета се направи на ченге Ваня Червенкова. Бизнес дамата също не бе пощадена. Все пак коравата „лейди Тачър” се справи брилянтно и не изпищя, когато напипа мекотело-октопод.

Най-изненада с реакцията си ММА боецът Светослав Савов-Зарко. Бившото гадже на поп фолк звездата усети в своя контейнер нещо космато, с дълга опашка. В началото той предположи, че това е човешка глава. Постепенно мнението му се промени и помисли, че това е странно животно с доста дълга опашка.



Какъв бе ужасът му, когато страха на Зарко оживя. Защото младият спортист разбра, че това са мишки. Те се оказаха най-големия ужас на мускулестия боец и Зарко се разкрещя неистово. Викът му бе подобен на женски писък. Той бе потресен и стресиран, все едно че е получил внезапно страховита паник атака.

Въпреки че не участва в мисията, лорд Евгени Минчев не пропусна да се изгаври със страха на любимия на Десислава. Макар и да не е сигурна дали тя и Зарко ще продължат, певицата яростно защити приятеля си. Според клюката светският лъв ще стане тази вечер любимата звезда на народа. А на нас ни остава да видим дали това ще е така.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.