Ето какво ни очаква през 2016 г. – Годината на огнената маймуна!

0
540

На прага сме  на 2016 г. – Годината на огнената маймуна, затова е важно да знаем какво ни очаква през следващите 12 месеца

Светът навлиза в Годината на огнената маймуна – 2016 година. Тя ще бъде високосна и ще ни донесе много изненади, обещава ни сайтът evropea.com.

Тази година ще е важна, подвластна на Червената огнена маймуна, затова трябва да обмислим внимателно начинанията си през следващите месеци.

Маймуната, като животно, е изключително подвижно – такава ще е и новата 2016 година. Всички наши желания ще могат да се изпълнят, но за целта всеки един от нас ще трябва да положи определени усилия. На първо място ще е необходимо да се набележат важните за нас цели, в постигането на които ще впрегнем всички наши сили.

И тъй като маймуните са известни със своя лукав характер и чувството си за хумор, през Годината на огнената маймуна ще станем свидетели на множество комични ситуации в своя живот. Ще бъдем комуникативни, ще се опитваме с разговори да решаваме проблемите в общуването си с околните. Така с лекота ще можем да преодолеем трудните ситуации.



ognena-maimuna
2016 е годината на огнената  маймуна

В Годината на огнената маймуна ще възпитаме у себе си възможността да прилагаме нетрадиционни решения и с любопитство да се запознаваме с новите предизвикателства. Ще поемаме рискове, ще бъдем смели и така ще постигаме нужните ни успехи.

През новата 2016 година ще трябва да бъдем особено внимателни за хора, които искат да ни въвлекат в измами.

Всеки ще има шанс да преосмисли плановете си, ще се вземат решения за започване на нови хранителни режими, диети, ще се включваме в различни фитнес програми.

Ще се наблегне на здравословния начин на живот, мнозина ще откажат цигарите или ще намалят консумацията на алкохол, за да подобрят своето здраве.

zodii-kitai
Това са китайските зодии и годините на раждане

А ето и какво очаква всеки един от знаците от китайския хороскоп в 2016 – Годината на огнената маймуна.

Благоприятна година очаква всички, родени под знака на Плъх, Дракон, Маймуна – ще бъде една динамична година, изпълнена с нови начинания.

За представителите на Коза, Вол и Заек Годината на огнената маймуна ще донесе положително развитие във всички сфери на живота.

За хората, родени под знака на Кон и Петел, Годината на огнената маймуна ще подари шанс за развитие и израстване в духовен и професионален аспект.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.