Нели Конуей представя разказа на човек ходил в Отвъдното (ЧАСТ 1)

0
623

Нели Конуей е ходила в Отвъдното и затова разказва всеки  път, когато гостува в някоя медия. Този път ни представя преживяванията на друг човек

Това, което ще прочетете по-долу е уникално. Както винаги представяме думите на Нели Конуей без редакция и съкращения, за да не се изгуби истинският смисъл.

„Благодаря на Николай Кузмов, че преведе статията!

Написана е толкова красиво и истински, че лекува докато я четеш.

Предстоящата статия е истински преживяно състояние, близко до смъртта, което се е получило в следствие на катастрофа с мотор. Тя разказва колко магически времена ни очакват в бъдеще. Текстът е редактиран съвсем малко, за да се постигне по-добра разбираемост на изложеното.



Това е нещо, за което тя казва, че всеки един от нас трябва да си вземе поука: ,,Не анализирайте процеса, казано ми е, че вашите таланти и сили в тази посока не са необходими.‘‘

Нели Конуей

nelly-otvadno
Сн. личен архив на Nelly Coneway

„Беше красив ден 2 ноември 2003. Уикенда, в който се празнуваше Хелоуин.

Времето в Северна Америка, особено в този период на годината, беше много непредсказуемо. Този ден беше достатъчно топъл за разглеждане на забележителности и приятна разходка с мотор, с приятели. Нищо не подозирах, че Вселената има други планове за мен – за това как този ден ще приключи.

Изведнъж, всичко се случи толкова бързо. Можех да видя себе си извън тялото си. Душата ми беше над тялото, плаваща наоколо сякаш се бях превърнала в магическа светулка.

Гледах живота си, разгърнат пред мен, като лош сън, само където чувството никак не беше лошо. Можех да видя всичко около себе си, всичко заобикалящо ме, но не изпитвах никаква физическа болка или емоционален стрес.

Емоциите ми бяха издигнати, усилени в чиста светлинна енергия, където нямаше пространство или време.
Чувствах се по-жива от всякога.

Няма думи, с които може да се опише тази възходяща трансформация. Твърде неприсъщо, невъобразимо, отдалечено е това, за да може човек да го разбере. Ако можехте да си представите как изведнъж душата ви бива разпокъсана в широчина, как се отваря и тогава виждаш сърцето си, което е върху гърдите ви, извън тялото, като същевременно всичко останало започва да се движи в тази по-висша атмосфера от мощна светлина и енергия.

Свръхестествено измерение… може би дори цяла отделна галактика, която съществува паралелно в небесата – може би е по-близо до нас, отколкото си мислим? Тази мощна енергия, която контролира небесата и планетите, ме дърпаше към нея. Аз се превърнах в тази знаеща, изключителна, невероятна светлинна енергия. Не е необходимо да казвам, че аз никога няма да бъда същата.

Светлината на всички създания се прояви мен.

Ти не виждаш и чувстваш в тази могъща светлинна енергия, както го правим тук на Земята с петте си сетива. Хората винаги ме питат: Какво видя? Срещна ли някой?

Ще се постарая да обясня.

Мога да кажа, че бях “трансформирана“ почти мигновено след това  чувство към тази огромна мека, любяща, невероятно красива бяла светлина, която ме “засмука“ към своята магическа атмосфера, където аз се слях с Господ и веднага станах това всезнаещо духовно същество.

Аз станах част от Създателя. Нямах нито спомен, нито чувство на отделеност.

Това може би ще ви се стори трудно за разбиране, но аз съм била тук и преди. Ти никога не може да бъдеш отделен от тази Божествена сила, от себе си, а смъртта на Земята е просто една създадена от хората илюзия – болест.

Да се върнеш къде? Аз никога не съм напускала. Това е свят с различни измерения, който има нива и планети, както и различни честоти на различните измерения, които могат да се променят – да бъдат по-високи, по-ниски, по-светли, по-бавни, по-бързи – организирани така, за да се проявят и да ни водят към други планети и различни измерения на съществуване.

Странното нещо е не това, което ще се случи сега, но по-интересно е да се знае как се случва и защо, без страх.

Страхът е друга илюзия. Отне ми всички тези години, за да осъзная какво представлява състоянието на наблюдател.

Развих странно съзнание, при което ускоряването (движението) му е толкова бързо, че аз не устоявам на тази скорост.

То интуитивно и съвсем ясно не се интересува от моето ниво на разбиране на процесите за това какво се случва, какво вече се случи или какво предстои. То просто се интересува за чувствата зад тези процеси, точно в този момент!

Това е всичко, което има значение, и всъщност цялата реалност на този вече трансформиран ум. Не се опитвай да анализираш процеса, ми беше казвано – твоите сили и таланти не са необходими за това.

Духът ми ме водеше, като бях зависима изцяло от него, казваше ми, че ще се присъединя към съзнанието на Господ, което знае всичко.

То има знанието и силата да контролира материалния свят и отвъд. Те ми казаха, че трябва да контролирам чувствата и мислите си, като да стоя свързана 24/7 с тези вселенски закони на енергията, които нашият Създател е създал специално за нас – за нашето щастие и успех.

Не притеснявай своята малка, красива главица, защото процесът за това е в Божиите ръце. Ти вече не трябва да контролираш това. Просто стой близо до този план и твоят живот ще разцъфне като новопоникнало цвете, което вдишва живота за първи път, както е било заложено във великия план.“

Част 2 прочетете ТУК >>>.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.