Ваня Червенкова разкри нещо нечувано! (Бясна е от голямата измама)

0
389

Ваня Червенкова не изтрая и изригна

Ваня Червенкова показа истинската си същност след финала на Биг Брадър Ол Старс. Това, което видяхме в Къщата определено не е бизнес дамата. Апетитната блондинка се правеше на хрисима и покорна, готова да прости грешките на всички. Миналият сезон, когато желязната лейди участва във ВИП Брадър тя наистина спретна пуническа война със социолажката Мира Радева.

Поводът беше кухнята, но причините по-дълбоки- желанието за власт и силно его. Сега Ваня Червенкова се вмъкна в друга роля, но всичко е било фасон, за да се докара пред зрителите. Факт, защото тя разби сама представите ни за хрисимата и всеопрощаваща Ваня. И всичко лъсна на края на шоуто. Когато тя излезна четвърта, а малко след нея изхвърча и светския пиар Евгени Минчев.

Ваня Червенкова не е на себе си от ярост
Ваня Червенкова не е на себе си от ярост

Лордът определено излезе по-искрен от нея. Защото се разсърди, метна пред водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева репликите, че вътре е имало само „спящи красавици” в типичния си стил и се фръцна да си ходи. Дори не си взе подаръците от продуцентите.

Ваня Червенкова обаче, макар и обидена не бе така остра. Тя изчака и после изригна, че е така брутално изиграна от Големия брат. Бизнесменката не спести приказките си пред близки и не толкова близки, като категорично отсече, че е жертвана от човек от най-висок пост в екипа на шоуто в името на една „поспалана” Десислава.



Червенкова не вярва изобщо, че зрителите са искали точно поп фолк дивата да спечели. Защото „не може едно момиче да спи до следобед и изобщо да не показва позиция и характер, и да стане любимата звезда на народа”, хвърляла огън и жупел Ваня.

Ваня Червенкова не била толкова гневна, че не е станала шампион, нито че останала без лъскав автомобил. Тя имала цял автопарк и това изобщо не я притеснявало. Но тя била повече от категорична, че нейното четвърто място си е чиста проба огромна доза лъжа. Както и поредната измама не само за играчите, но и за аудиторията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.