Нели Конуей представя преживяванията на човек в Отвъдното (ЧАСТ 2)

0
340

Благодарим на Нели Конуей да ни представи и тези преживявания в Отвъдното, защото всички трябва да бъде подготвени, когато този момент настъпи!

Разказа от Част 1 прочетете ТУК >>>.

„…Върнах се на Земята с различна система на функциониране на ума. Правилата на тази Земя (имам предвид създадените закони) вече не бяха приложими за мен. Този интуитивен ум вече правеше всичко сам.

Небесни ангелски сили са навсякъде около мен. Страхът е просто друг, илюзорно създаден свят. Вселенските причини не могат да стоят по-ниско, отколкото вселенските ефекти. Източникът на тези течения на вселенски живот и космическо съзнание трябва да бъде над нивото на техните проявления. След това свое преживяване, близко до смъртта аз вече можех без усилия да влизам и излизам от своето тяло.

Загубих представа за времето, за дните и месеците, сякаш никога не са съществували. Чувството е сякаш някой друг ме „използва“ в някакво друго измерение, някой друг далеч от планетата Земя – но аз функционирам като физическо същество прекрасно, докато всичко това се случва.



Възрастта е също една измислена илюзия/болест, която ние хората сме създали, за да ни служи за живота на планетата Земя.

Това, което ще ви кажа, може да ви шокира – „Ние сме безсмъртни духовни същества“, преживяващи, придобиващи човешка опитност в този си живот на Земята.

nely-otvadno
Сн. личен архив на Nelly Coneway

Разделенията, които сме създали помежду си, са нищо повече от обикновено незнание, невежество на ума, което от своя страна да създава страх.

Винаги трябва да има нещо противоположно: Живот – Смърт, Добро – Лошо, Щастлив – Тъжен.

Няма нищо отделено, разделено в тази безкрайна Вселена. Ние всички сме части от един голям пъзел. Истина е, че любовта е отговора за всичко.

Вибрациите на Земята се променят постоянно с много ускорена скорост. Нашите емоционални състояния, ДНК и мозъчните честоти се променят. Има божествен, магнетичен тласък вливащ се през нас и нашите вибрационни енергии. Предстоят ни наистина вълнуващи, магически времена!

Законът, който винаги ще остане непроменен, е този за „свободната воля“.

Попитай и ще ти се отговори, търси и ще намериш, почукай и вратата ще се отвори.

Ангелите ми казват много ясно, че нищо няма да дойде при нас, ако не сме го повикали в живота си. Винаги всичко е до свободната воля.

Друго нещо, което също може да ви шокира – „Ние вече сме Свободни“. Но това се отнася до индивидуалния избор на всеки един от вас. Ние всички се намираме на различно ниво на разбиране за възможните избори и духовната осъзнатост.

Осъзнатостта на духа е тази, която ни води към знанието и разбирането, които са необходими, за да  се превърнем и възнесем на места, невъобразими и несравними спрямо човешките.

Моля, нека ви уверя, че това е малка част от това, което е в трансцеденталната душа, която следва „знанието“ на Създателя на живота. Аз съм част от всичко създадено.

Човекът даде власт и доминиращо отношение върху създадените неща.

Господ е този, който ни дава даровете. Трябва да бъдем благодарни и да се молим на тази безкрайна енергия на Създателя за всички живи неща, а и отвъд.

Въпреки манипулацията чрез страха, която съществува на трето измерение, ни предстоят много вълнуващи дни, когато достатъчно количество хора се научат да живеят на вибрацията на любовта.

Съобщенията, които получаваме от хора, които са имали изживявания близки до смъртта, са неоценими за нашия духовен прогрес, с това, че те ни предоставят информация и визия за това какво е там и какво ще се случи, като те ни показват, че са вечни души, които никога не умират в действителност, затова защо трябва да се страхуваме?

В края на краищата, нашите мисли контролират, определят нашата съдба.

Ето защо имаше толкова много войни в миналите десетилетия.

Тези, които се намират в третото измерение и имат „сила“, контрол над нас , знаят, че нашата осъзнатост се променя ежедневно, като те се опитват да ни задържат във вибрацията на страха, защото това е единственото ниво на вибрация, което могат да контролират.

Има увеличение вибрациите на Земята. Затова много от нас се чувстваш сякаш сме на ръба на нещо невероятно хубаво.

Това е най-големият проблем на тези с властта и силата над нас, защото когато тази промяна се случи, те повече няма да ни контролират.

Отправяме се в тази посока, така че се насладете на пътуването!“

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.