Седмичен хороскоп от 27 октомври до 2 ноември 2014 г. – 1 част

0
483

Вашият седмичен хороскоп (от 27 октомври до 2 ноември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица всичко ще върви, като по вода. Само не се хвалете или възгордявайте много – това може да прогони късмета. Желателно е да избягвате самоувереността, особено в рискови професионални начинания. Остава трезво да съставите разумен план за действие, а неговите плодове ще донесат сериозно подобряване на финансовото положение.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) С неудържим порив през настоящата седмица разчиствате от пътя си препятствията, но едва ли забелязвате всичко наоколо. Така вероятно може да пропуснете някой, който се нуждае от вашето внимание и помощ. Постарайте се да запазите добри отношения с точните хора, в тях е ключът за повечето проблеми. Имате шанс за успешни срещи и пътувания.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Досегашните успехи и постижения са наистина повод за гордост, но е време да продължите напред към нещо ново и още по-интересно. Настоящата седмица е благоприятна за промяна. Спомнете си за своите увлечения и обърнете достатъчно внимание на някои отношения в личния живот. Близки и роднини може да ви изненадат приятно през уикенда.

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп вятърът на промяната ще се засили през настоящата седмица. Ето защо, главното е да бъдете съсредоточени, за да се окажете на правилното място, в точното време. Ваш неприятел са неувереността и някои комплекси. Като гаранция за успеха, постарайте се да не отлагате решението и на най-незначителните задачи, има шанс последните да се окажат първи!



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица вашият вътрешен свят ще се нуждае от внимание и грижи. Обогатете го с нови преживявания и усещания. Следвайте своята интуиция и се занимавайте само с тези дела, към които тя ви насочи. Опитайте се да избягвате откритите конфликти, има изгледи с дипломатичност да подобрите проблемните отношения.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскопи едва ли всичко замислено за тази седмица ще се осъществи, но не си струва да се обезсърчавате. Балансирайте настроението и емоционалното състояние. Запазването на благоразумие и спокойствие може да помогне за справяне с всички проблеми. Търсете във всяка ситуация позитивното, приемете това, което се случва и дори няма да забележите, как животът ще обърне към вас светлата си страна.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.