Седмичен хороскоп от 27 октомври до 2 ноември 2014 г. – 2 част

0
429

Вашият седмичен хороскоп (от 27 октомври до 2 ноември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица обещава да бъде наситена и атрактивна. Ако имате желание за нови впечатления, възможностите няма да закъснеят. Нещата, започнати през тези дни, има шанс да бъдат доведени до успешен край. Проявете настойчивост в защитата на своите интереси, особено в началото. Очаква ви един прекрасен уикенд, отпуснете се и се насладете на живота!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица трябва да внимавате и да не поемате товар, който не отговаря на вашите възможности. Сили и енергия вероятно ще имате предостатъчно, но часовете в денонощието няма да се увеличат. Съсредоточете се в подготовка на важните детайли. Ако има застой в романтичната сфера, със сигурност нещата ще се променят. Не се отказвайте от предложение за уикенда, обещаващо нови възможности.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През тази седмица вероятно ще са нужни малко повече усилия, за да удържите ситуацията под контрол. Причина за това е прекалената емоционалност. В повечето случаи конфликтите са абсурдни и възникват без повод, затова и угасват бързо. Бъдете благоразумни, спестете си нервите и запазете добрия тон в отношения с околните. Почивните дни са идеални за парти – бъдете с хората, които обичате!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за реализиране на вашите съкровени планове и замисли. Обаче някои от тях ще трябва малко да се коригират, за да станат осъществими. Отделете повече време за размисъл и се постарайте се да не вземате прибързани решения. Желателно е повечето неща да вършите сами, но за уикенда потърсете шумна и весела компания.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Човешко е да се греши, а през настоящата седмица ще забелязвате всички странности в поведението на околните. Тези дни сте както никога проницателни, затова използвайте своите способности за изясняване на личните житейски загадки. Ако не усещате влечение към определена работа или човек, не си струва да губите време за тях. Бъдете себе си!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп трябва да запазите своите идеи и планове в тайна, за да се реализират успешно. Ако се разприказвате, през настоящата седмица може и да не се изпълни всичко. Желателно е да разпределите равномерно времето за работа и почивка. Послушайте вътрешния глас и се постарайте да избягвате ситуациите, които ви изглеждат съмнително. С дипломатичност може да постигнете нещо повече от финансов успех!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.