Александър Бередин скочи на Джино

0
230

Руснакът е бесен на бившия брадър

Съпругът на Антония Петрова – Александър Бередин побесня и скочи на бой на Джино.

Причина за гнева на Александър Бередин станаха задявките на Джино със съпругата му – Антония Петрова.
Руският милионер се вбесил до такава степен, че бил готов на брутална саморазправа.
Запознати издават, че Александър Бередин за пръв път е толкова бесен, че околните едва успяват да го озаптят, за да не направи някаква беля.

Руснакът е бесен на бившия брадър
Руснакът е бесен на бившия брадър

Припомняме, че преди няколко дни се появиха доста пикантни снимки, на които Джино се натиска яко с Антония Петрова. Столичен ежедневник отбелязва, че руският богаташ е изпратил няколко заплашителни смс-а на Джино.
Скандалната миска също не се разминала между капките. Александър Бередин бил категоричен, че и тя ще си плати прескъпо за своеволията с измисленото милионерче.

Пикантните кадри бяха нащракани в столичен клуб, където участниците в Биг Брадър отпразнуваха финала на формата.
На всички направи впечатление, че Антония Петрова се появи на купона без половинката си и се държеше изключително предизвикателно.
Мнозина вече започват да си задават въпроса дали пък това няма да струва брака на миската, който й осигурява луксозния живот.



Преди няколко дни се появиха и слухове, че Александър Бередин я е закъсал финансово. Наложило му се е да продаде акциите си от една от рибните фабрики, тъй като не разполагал с достатъчно средства, за да участва заедно със съдружниците си в закупуването на така необходимата поточна линия, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.