Нов живот за малката Владислава

0
249

Детето вече е настанено в приемно семейство

За крехката си 11-месечна възраст Владислава е преживяла твърде много.

Малката чаровница стана известна за широката общественост, след като бе изоставена от родителите си в близост до жилищна кооперация в Пловдив.
Оказва се, че това не е първият път, в който родителите й я изоставят.

Детето вече е настанено в приемно семейство
Детето вече е настанено в приемно семейство

Майката на Владислава – Лилия Делева споделя, че няма възможност да гледа момиченцето, тъй като не получава подкрепа от никого. Тя се жалва, че семейството на съпруга й постоянно я малтретира и я нарича с обидни уми. До поредното изоставяне на Владислава се стигнало, след като съпругът й я изгонил от дома им заедно с детето.

Лилия я изоставила в близост до жилищна кооперация с надеждата, че някой добър човек ще намери детето и ще се грижи за него.
След като медиите съобщиха за случая, Владислава бе настанена в приемно семейство, а социалните обещаха, че ще направят всичко по силите си да намерят работа на 33-годишната Лилия, за да може да се съвземе и да се грижи за детето си.



От Български червен кръст пък обещаха да подкрепят семейството с храна. Лилия Делева има още две деца – момченца, които към днешна дата живеят в село Долна махала при баба си, която се грижи за тях, пише vsekiden.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.